En professionell kan göra hela skillnaden

En professionell kan göra hela skillnaden

Vårt hem är vår borg, vårt allra personligaste. Det är i hemmet som vi varvar ned, underhåller, växer upp, har vår frisstad och umgås med våra allra närmaste.
Oavsett om du funderar på att renovera din lägenhet eller vill ändra stilen i din villa, kan det vara svårt att skapa en sammanhängande stil som återspeglar din egen stil. Det är här en inredningsdesigner kommer in i bilden. En inredningsdesigner kan hjälpa dig att definiera din stil och dina idéer till en design som passar dina behov utifrån din bostad. Oavsett om du behöver hjälp att skapa en funktionell yta, möblera om befintlig inredning, designa insidan av ett nytt hem eller bara finna och köpa möbler och annan inredning.
”Vi förstår vad du behöver för att skapa ett komplett hem – och lika viktigt är att vi förstår att din tid är dyrbar och att du troligtvis har vissa bestämda tidsramar att följa”, säger Johanna Weckström, från Zoco Home.
 
Zoco Home är ett finskbaserat inredningsföretag. De skapar vacker inredningsdesign som är både inbjudande och inspirerande. Sin stil hämtar de från etnisk design till vilken de lägger en skandinavisk twist. Teamet hos Zoco Home arbetar alltid med passion i deras projekt och fokuserar på varje kund med all sin uppmärksamhet, oavsett om det enskilda projektet gället en liten studiolägenhet eller en stor villa.

Vad gör en inredningsdesigner?

En bra och professionell inredningsdesigner kommer att se på din stil in i minsta detalj och därav kunna välja en funktionell design som känns naturlig för dig. Du väljer själv hur mycket en inredningsdesigner ska förändra och involvera sig. Många kunder som anlitar en inredningsdesigner – speciellt de som renoverar – har en bra idé om hur de vill att rummet ska se ut samt vilka produkter de vill använda. Många gånger insisterar kunder på att inredningsdesignern ska använda inredning som redan finns i huset. Andra gånger händer det att inredningsdesignern måste börja från början – speciellt om det handlar om en nyköpt eller nybyggd bostad, vilket fallet ofta är här i Spanien.
Innan du anlitar en inredningsdesigner: Fråga dig själv vad du vill att utrymmet ska bli och användas till. Fundera över i vilken omfattning du vill ha hjälp, vilka dina måsten är samt hur stor din budget är.
 
Zoco Home inredningsdesign-service riktar sig till kunder som vill ha designrådgivning eller ett helhetsarbete gällande deras inredning. Från badrum och kök till helomvandlingar, Zoco Home erbjuder genomgående designarbete, som gör det lätt för dig att få den stil och det hem som du kommer att älska.
Planering, design, möbler och mer. Oavsett om projektet gäller ett enstaka rum eller hela huset så innebär Zoco Homes inredningsdesigntjänst avlastning för dig.
”Bra design samt goda relationer kommer ur samarbete.”
Zoco Home hälsar dig välkommen att kontakta dem, så att de kan lära känna dig och skapa skönhet och stil tillsammans.
 
Av Zoco Home

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.