Fairways La Cala Golf är en spännande nyproduktion

Fairways La Cala Golf är en spännande nyproduktion

Fairways La Cala Golf är en spännande nyproduktion bestående av 54 moderna lägenheter och penthouses belägena i det vackra La Cala Golf Resort, bara 10 minuter från stranden i La Cala de Mijas.

 
”Tomten har ett unikt läge då den är omringad av golfbanan på tre sidor, därav namnet ’Fairways’, och i tillägg har den utsikt över hav och berg”, berättar Christofer Fogelberg vars företag StartGroup är ansvarig mäklare för projektet. Han fortsätter: ”Alla bostäder i Fairways har en underbar utsikt och detta är det enda komplexet i La Cala Golf Resort som har privat spa och gym. Komplexet är byggt i modern stil efter moderna krav! Stora fönster för maximalt ljusinsläpp över stor öppna ytor med högt i tak, riktigt stora terrasser och underbara gemensamma områden. Fairways har en stor saltvattenpool med strandentré och ett infinity edge med vattenfall ut mot golfbanan.”
 
Detta är det senaste i en rad projekt som utvecklas av den Marbellabaserade firman Exxacon som varit aktiv sedan år 2000. Exxacon har för närvarande över nio projekt under byggnation spridda över Costa del Sol, i Málaga, Alhaurín de la Torre, Mijas, Estepona och Casares.
 
”För StartGroups del är det en enorm fördel att arbeta tillsammans med ett så välrenommerat företag som Exxacon”, fortsätter Christofer och fortsätter: ”Båda våra företag har varit aktiva länge och har en gemensam filosofi: Nöjda kunder! När vi planerade Fairways gick vi gemensamt igenom vad för typ av produkt dagens kunder söker, vad som är viktigt och mindre viktigt, och utifrån det fick vi fram ett projekt som snabbt visat sig var en succé. På kort tid har vi redan sålt 60 procent av fas 1 och i september släppte vi fas 2.”
 
Exxacon utvecklar moderna nyproduktioner efter sitt koncept Smart Living. Ljus, rymd, kvalitet, energieffektivitet och hållbarhet för miljön är pelarna som Smart Living baseras på.
 
På Costa del Sol-projekten har särskild ”touch” lagts på terrasser, eftersom ”al fresco lifestyle” är det dagens köpare önskar. Stora öppna och ljusa utrymmen med underbar utsikt gör det enkelt att njuta av en modern livsstil.
 
I Fairways har mycket möda lagts på energieffektivitet; uppvärmning och nerkylning görs med aerotermiska system och varmvatten fås med hjälp av solpaneler.
 
”Vi var nära A i energicertifiering men på grund av de stora panoramafönstren blev de B, vilket är ett enormt bra betyg. Vi fick välja den vackra utsikten och ljuset i det här fallet!”
 
Alla lägenheterna levereras givetvis med fullt utrustade kök, A/C samt förråd och parkering i källaren. De stora penthousen med tre sovrum har även en privat pool på taket, med en genomskinlig glasfront mot golfbanan.
 
I källaren finns även ett gemensamt rum där golfaren kan tvätta sina klubbor efter en dag på banan, samt ladda sin golfbil (eller kanske Tesla!)
”Detta är ett spännande projekt som vi dessutom säljer till bra priser, vi ligger cirka 30 procent lägre än priserna i La Cala de Mijas och Marbella, så det är enormt prisvärt. I fas 2 har vi lägenheter med 55 m2 terrass och panoramautsikt för 285 000 euro!”
 
En annan sak som gör Fairways så speciellt är att alla bostäder har extra ute-utrymmen, marklägenheterna har stora terrasser på både fram- och baksidan samt en privat trädgård. Mittenvåningarna har inte bara en vanlig terrass framför sig utan alla har även en privat solterrass en våning upp! Penthousen är underbara och byggda över två plan. Fairways har generellt mycket smarta planlösningar och en massa nytänkande.
 
På hemsidan kan man även se en fantastik ”virtual tour” som ger en utmärkt idé om hur det blir. Försäljningskontoret på tomten är öppet måndag till lördag.
 
Kontakta Fairways La Cala Golf på: +34 637 008 455 / fairways@startgroup.com www.fairwayslacalagolf.com
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.