Bygglovet är godkänt och hälften av bostäderna är sålda – nytt projekt i Torreblanca

Bygglovet är godkänt och hälften av bostäderna är sålda - nytt projekt i Torreblanca

Riktigt många ömskar vara oberoende av bil och i stället kunna gå till alla faciliteter inom 10-15 minuter. Detta fås med Palm Beach Torreblanca. Tågstationen i Torreblanca ligger bara några minuters promenad från bostadsområdet, vilket gör det enkelt att komma med tåg från Málagas flygplats. Detta projekt är anpassat till den skandinaviska marknadens önskemål och krav på soliga terrasser och privata trädgårdar, samt fina gemensamma utrymmen med bland annat uppvärmd infinitypool och gym i direkt anslutning till denna. Dessutom har alla bostäder vacker panoramautsikt.

 
”Det finns inga liknande projekt eller bostäder i samma kvalitet i detta vackra område”, berättar Simen Enggrav Iversen, som är säljansvarig för Costa del Sol. Simen har varit i kontakt med samtliga köpare som redan har köpt bostad i projektet och faktiskt är hälften av bostäderna redan sålda, nu när det första spadtaget till projektet tas.
”Många köpare vill gärna köpa in sig i projektet snabbt då det innebär att man får större möjlighet att själv välja material till golv, köksbänk m.m. än om man kommer och köper sin bostad senare”, tillägger Simen.
 
Och att läget är centralt och vackert går inte att sticka under stol med.
”Många av de projekt som nu säljs på Costa del Sol ligger i vackra områden, dock har långt ifrån alla ett centralt läge. Så när vi hittade den perfekta tomten slog vi till”, säger Sverre Balteskard, daglig ledare hos Feriebolig Utland i Oslo.
 
Palm Beach Torreblanca består av 14 rymliga radhus med 3-5 sovrum och 3 fristående villor med fokus på skandinavisk standard och byggkvalitet. Bostäderna byggs på en tomt nära stranden i Torreblanca, med en fantastisk utsikt över havet, stranden och Fuengirola.
Du kan redan nu komma förbi och se tomten och besöka försäljningskontoret, där du kan se vilka funktioner som bostäderna kommer att ha samt vilken kvalitet de kommer att byggas i. Sistnämnda är naturligtvis skandinaviskt och bostäderna är isolerade på bästa skandinaviska sätt.
 
Med norsk ägare och gedigen erfarenhet, samt Cramer Advokater i Fuengirola som tillvaratar det juridiska, kommer köparna att uppleva 100 procent säkerhet i deras investering.
 
För mer information om projektet, priser och planritningar, eller för en rundvisning på tomten, ta kontakt med försäljningsledaren på Costa del Sol, Simen Enggrav Iversen, tel. +34 694 404 151, eller gå in på: www.palmbeach.no
 
Över hälften av bostäderna har redan sålts. Bygglovet är i hus och byggstart förväntas innan årsskiftet.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.