Vanian – Det nya bostadsområdet i Estepona utvecklat av promotorn AEDAS Homes

 
AEDAS Homes, referenspromotorn på den spanska bostadsmarknaden, är pionjär i utvecklingen av en sektor i Esteponas kommun som ska bli ett autentiskt urbant kärnområde, både grundat på antalet bostäder som ska byggas liksom för alla de extra tjänster som kommer finnas på området.

 
Området har komplementära tjänster som gör det möjligt att redan nu säga att Vanian kommer att vara den nya urbana kärnan i Estepona. Bland annat kommer en trespråkig internationell skola att byggas på en kommunal tomt och Estepona har redan lagt ut det för bud offentligt.
 
SUP-C13-sektorn, som tillslut kommer att kallas VANIAN på grund av projektets betydelse, har en area på mer än 575 000 kvadratmeter, där AEDAS Homes planerar att bygga 650 bostäder under de kommande åren. Utöver det finns mark för undervisning och/eller socialkulturella aktiviteter på ca 49 000 kvadratmeter, 8 000 kvadratmeter till kommersiell verksamhet, till hotell har det reserverats nästan 18 000 kvadratmeter och ca 172 000 kvadratmeter har avsatts till andra ändamål. Kustområdena utgör över 87 000 kvadratmeter och det finns även planerat ett allmänt idrotts- och turistområde på mer än 85 000 kvadratmeter. Det kommer också att byggas en promenadväg som gör att de boende i Vanian lätt kan gå till stranden då det också kommer att finnas en tunnel under motorvägen.
 
Vanian Gardens är det första projektet att lanseras här av den nämnda promotorn. Till att börja med ska det byggas fyra faser med bostäder, varav två redan är påbörjade. Totalt kommer komplexet att bestå av 297 bostäder. Som projektledare på Costa del Sol samt ansvarig för Vanian Gardens har Álvaro Marcos, AEDAS Homes, lagt stor vikt vid att inte bara skapa bostäder med maximal kvalitet och komfort för köparen utan även vid att utveckla ett område med de tjänster och faciliteter som är nödvändiga för att göra bostäderna till äkta hem.
 
Nästa projekt, som redan marknadsförs, är Vanian Valley. Ignacio Cañedo-Argüelles leder projektet och lägger vikt på kvaliteten i komplexet, som kommer att vara en stängd miljö med hög säkerhet för de boende samt med alla nödvändiga tjänster för att göra Vanian till en autentisk idealplats att bo på. Alla ingångar kommer att ha kameraövervakning som känner igen bilarnas registreringsnummer och det kommer även finnas kameror kopplade till en sluten säkerhetskrets med 24-timmars övervakning.
 
Vanian Gardens är ett projekt som designats av den prestigefyllda arkitektfirman González & Jacobson som erbjuder harmoniska, ljusa och mycket moderna bostäder. I Vanian Gardens förenas de öppna partierna sömlöst med den naturliga miljön, med utsökta kvaliteter och detaljer – en ren fröjd för ögat.
 
Vanian Gardens har fyra utomhusbassängområden med bassänger för både vuxna och barn, spa, gym, gemensamma grönområden, parkering, idrottsanläggning, biograf, bastu, social klubb, privata garage, multifunktionsrum och förråd, bland mycket annat.
 
Vanian Valley är det nya och exklusiva bostadskomplexet bestående av 53 radhus med tre eller fyra sovrum samt stora terrasser och privata trädgårdar, alla med optimal orientering och havsutsikt. Projektet har stora gemensamma grönområden, utomhusbassäng, barnbassäng, spa och ett välutrustat gym samt gemensamma kontor, allt för att du ska kunna njuta ditt nya hem till fullo.
 
 
Vanian Gardens terrace 1
 

Vanian Gardens

Försäljningskontor och visningslägenhet vid Selwo Aventura Estepona.
+34 951 550 235, www.aedashomes.com
 
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.