Nikki Beach: Sol, Sommar, Mojitos och en kulinarisk upplevelse för alla

Nikki Beach: Sol, Sommar, Mojitos och en kulinarisk upplevelse för alla

Copy of Cocktails Barray HRes 007Nikki Beach är känt för den exklusiva livsstilen, en hyllning till livet ur alla dess vinklar. Musik, glädje och kulinariska upplevelser. Hos Nikki Beach hittar du en meny som lockar till leenden hos alla matintresserade – oavsett om de är jetsets, gourmander eller vanliga gäster. Och för många är namnet Nikki Beach synonymt med festliga och glada minnen tillsammans med familj och vänner.

Nikki Beach för alla

Oavsett vad du har hört bör det sägas att Nikki Beach är mycket mer än en strandklubb för bara jetsets och det handlar heller inte bara om fest, och man behöver verkligen inte vara miljonär för att äta i restaurang eller njuta av en exotisk drink i baren. Konceptet på beachklubben är anpassat efter att inte bara vara en strandklubb för unga med pumpande musik långt in på småtimmarna. Nej, Nikki Beach är en plats för även barnfamiljer och det grå guldet, så alla kan njuta av en dag på denna härliga plats.
 
Nikki Beach Marbella ligger vid en av de bästa stränderna i området. Dörrarna öppnar varje dag kl. 10.00 och poolen samt baren öppnar kl. 11.00, och de vita solbäddarna bjuder in till att dyrka solen och avslappnade stunder hela dagen. Förutom den stora utomhusrestaurangen och baren finns det också en livsstilsbutik samt spaområde/massage på stranden med utsikt över Medelhavet.

En kulinarisk upplevelse

Nikki Beachs restaurang erbjuder en meny och matupplevelser med stor variation, samt de bästa av champagner och en bred cocktailmeny. De kulinariska höjdpunkterna är fisk, kött och skaldjur, överdådiga sushifat samt fantastiska sallader, allt med en internationell känsla. Menyn är sammansatt av Nikki Beachs kökschef i samarbete med de ansvariga kockarna på alla Nikki Beachs destinationer. Menyn speglar således de lokala köken på alla de platser runtom i världen där Nikki Beach finns. I Marbella är det den franska mästerkocken Patrice Godino som ser till att dina smaklökar får en fantastisk resa och att du får en extraordinär upplevelse.
Som en nyhet finns det nu även många hälsosamma rätter på menyn, samt specialsallader m.m.
 
PLATOS 2017 0003
 
Restaurangen serverar lunch varje dag mellan 12.00-19.00 och mellan 27 juni – 30 augusti håller den även öppet för middag på torsdagar, fredagar samt lördagar, då köket stänger kl. 24.00.

Det legendariska White Party

Årets första stora evenemang på Nikki Beach Marbella denna sommar var säsongsöppningsfesten White Party den 25 maj, som var en riktig toppenfest. Och framöver kan du se fram emot många fler evenemang och fester som bland annat Viva Mexico, In the Jungle, H2OH! och många fler temafester. Söndagen den 1 oktober stänger strandklubben för vintern vilket markeras med ett Red Party.
Nikki Beach går också att hyra för privata evenemang och fester.
 
Entertainment

Evenemang:

Varje söndag är det Amazing Sunday, vilket nog är Nikki Beaches populäraste evenemang. Musiken börjar försiktigt redan kl. 13.00 och under de kommande tre-fyra timmarna kan gästerna njuta av de stora solsängarna, stranden, en jordgubbsmojito eller en god lunch i skuggan, medan de slappnar av och umgås med vänner, familj och barn. Vid fyratiden skruvas volymen upp och festligheterna fortsätter till långt in på natten. Det finns också underhållning för både de stora och de små under hela dagen.

Speciellt för skandinaver:

För skandinaver är det ScandiParty lördagen den 8 juli kl. 12.00 – vilket är en intressant möjlighet att njuta av en dag på Nikki Beach. Om någon kan skapa festliga ramar kring sina evenemang så är det Nikki Beach.

Se hela sommarens program på:

www.nikkibeach.com/marbella
För bokning av bord ring: +34 952 836 239.

Den första Nikki Beach Club öppnades 1998 av Jack Penrod i Miami Beach, Florida. Sedan dess har populariteten bara ökat och Nikki Beach har i dag klubbar över hela världen. Vill du veta mer om Nikki Beach Marbella eller vad som händer runtom i världen, så klicka i på: www.nikkibeach.com.
Känner du för att spendera din dag på Nikki Beach Marbella, njuta av sommaren, solen och den fina omgivningen, så boka bord på tel. 952 83 62 39.

Copy of NightMarbs Barray HRes 012

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.