Alevante – En oas i Marbella – som verkligen är värd ett besök eller två

Alevante - En oas i Marbella – som verkligen är värd ett besök eller två

Alevante är platsen för att njuta av utsökt mat, utmärkt service, goda viner och fantastiska cocktails från det att solen går upp till att den går ned. Restaurangen Alevante är både elegant och välkomnande, och ligger på första våningen i Real Club Maritimo i hamnen, vilket bjuder på fantastisk utsikt och en stilfull, levande atmosfär.

 
När du kommer in på Alevante känner du direkt att du kommit till en mycket speciell restaurang. Inredningen med både tyger och trä i dekorationerna ihop med det marina temat är i all sin enkelhet minst sagt exceptionellt. Och med hamnen precis utanför skapas en inomhus-utomhus-känsla, där de båda miljöerna flyter ihop i en perfekt symbios, vilket skapar en hög trivselnivå.

Maten

Menyn på Alevante kan kategoriseras som Fusion med en känsla av Medelhav, och smaklökarna slår volter av glädje bara av att läsa igenom den. Kökschefen Maximiliano Pignataro kommer ursprungligen från Argentina men har sedan han lämnade sitt hemland bott och arbetat i många olika länder, vilket berikat honom med en livsresa under vilken han har förfinat sin matlagningskonst till perfektion. Och innan han kom till Marbella förra året skapade han utsökta, maträtter på Seychellerna.
 
Så skäm bort dig själv och dem som du vill dela speciella tillfällen med, och besök Alevante. På denna restaurang kan du vara säker på att alla kommer att göra sitt allra främsta för att servera dig den bästa kulinariska upplevelsen med utsikt över hamnen.
 
Alevante2
 

Speak Easy Cocktail Bar

Allting på Alevante är stilfullt samtidigt som det är både tidsenligt och mysigt. Och även drinklistan är speciell och verkligen värd att ta en titt på. Häri presenteras alla klassiska cocktails du någonsin hört talas eller drömt om. Oavsett om du föredrar din Dry Martini rörd eller skakad kan du vara säker på att din cocktail kommer att blandas upp av professionellt utbildade bartenders och specialister, som vet hur man häller upp en cocktail.
Alevante har också tilldelats certifikatet Perfect MaCallan Certificate, vilket har en alldeles speciell betydelse för whiskyfantaster.
 
Alevante3
 
Alevante4

Restaurangen med dess fantastiska läge, som komplimenterar hamnen i Marbella som just mottagit ytterligare en femstjärnig blå flagg, har nyligen fått ny ledning och tillhör nu den världskända Beckett’s Marbella-familjen.
Här kan du, från soluppgång till solnedgång, njuta av en modern och kreativ meny som erbjuder utsökt mat med inspiration från resor till alla världens hörn.

Av Mugge Fischer

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.