Fokus på sinnet – och förberedelse till MindScape Del 2
Vi vet att resultatet av allt som vi gör i livet, från allt som att läsa denna artikel till att utarbeta en mångmiljon-affärsplan, beror på hur vi använder vårt sinne. Och trots den vetskapen och därmed erkännandet av sinnets betydelse i livet använder de flesta av oss fortfarande bara en liten bråkdel av våra inbyggda möjligheter; våra verkliga förmågor.

 
Varför går vi igenom livet hjälpt framåt av en enkel miniräknare när vi faktiskt är utrustade med en extremt effektiv superdator, som kan hjälpa oss med att uppnå så mycket större framgång i alla livets aspekter?
Svaret är att vi inte lärt oss det, vilket tydligt ses i våra utbildningssystem och de sätt som vi uppfostrar våra barn på. Vi ignorerar det intuitiva sinnets enorma, kreativa kraft.

Vad är MindScape

MindScape är en helgkurs som öppnar vår intuition medan vi lär oss tekniker för att använda denna medfödda tillgång och låter den berika alla aspekter av vår vardag – såväl som privatperson som på jobb och i idrott.
MindScape-kurser hålls över hela världen för både offentliga grupper (i Fuengirola den 7-8 april) samt för grupper med speciellt fokus på t ex terapeuter, atleter och företagsledare. Bland deltagarna finns några av världens största företag, som har sett att teknikerna är speciellt effektiva när det handlar om att öka kreativa tankar och intuition på ledningsnivå och därmed skapa tillväxt, bättre villkor för personalen, öka produktiviteten, skapa nya marknader, uppfinna produkter, anpassa tjänster m.m.
 
Låt oss ta en snabb titt på det mest fantastiska som vi alla har, det mest komplexa i hela universum: sinnet.
Vi känner till jämförelsen mellan hjärnan och superdatorn. Modern vetenskap stöttar denna metafor och tar med det ett jättesteg framåt. Nu för tiden vet vi nämligen att det är varje enskild neutron (hjärncell) som i sig själv utgör en superdator. Och då vi har fler än 10 miljarder av dessa neuroner, som vardera bearbetar ca 100 000 input, ja då är möjligheterna sånär som oändliga.
 
Sinnet är dock mycket mer än en superdator. Det spelar även en avgörande roll för vår mentala och fysiska hälsa. Vi vet att sinnet påverkar kroppen och att undermedvetna tankemönster och övertygelser kan vara avgörande för vår hälsa.
 
Denna vetskap har lett vägen till ett paradigmskifte, som vi lever i just nu. Erkännandet av de spännande och helt utmärkta möjligheter som erbjuds oss när vi lär oss att klappa in i sinnets intuitiva förmåga, och det lär du dig under vår MindScape-helg i april

Vad får du ut av det?

Genom historien har man använt sig av olika tekniker som ger sinnet möjlighet att använda den latenta kraft som gör att användaren kan uppnå så mycket mer i livet. Och detta gälla alla, från shamanen, som kommunicerar med naturen, till entreprenören, som klappar in specifika mentala tillstånd för att väcka kreativa tankegångar och tillgång till kunskap. Och då kunskap är makt har många av dessa tekniker hållits hemliga – någonting som endast några få privilegierade har haft tillgång till. Men nu går denna kunskap parallellt med modern vetenskap och finns tillgänglig för alla via MindScape.
 
En av nycklarna i MindScape, och alltså nyckeln till din intuition, är förmågan att gå in i alpha-tillstånd – ett avslappnat men mycket uppmärksamt ”dagdröms-tillstånd”, som leder direkt till intuitionen. Kända genier och vetenskapsmän som t ex Edison, Tesla, Einstein och Mozart hade deras egna och ofta ganska primitiva metoder till att nå tillstånden och därmed den grad av kreativitet och intuition som var nödvändig för att skapa nya teorier, musikaliska kompositioner, uppfinningar…
 
I dag är en MindScape-helgkurs det lättaste sättet att nå fram till dessa egenskaper, som du sedan kan ta med dig ut i resten av livet. Kursen lär dig klappa dig in i tillståndet, när det passar dig. MindScape öppnar upp för nya horisonter – bokstavligt talat: du kommer kunna se mycket ”längre” än någonsin tidigare, se möjligheter, se sammanhang m.m.
 
Fördelarna, eller rättare sagt vinsterna, med MindScape är många, och bland de mest kända finns:
Större kreativitet och balanserat tänkande.
Interaktiv förbindelse till det undermedvetna.
Öppnande till oändliga möjligheter för självutveckling.
Kraftfulla metoder till träning av föreställningsförmågan (allt som du kan föreställa dig kan göras), till att slappna av och stressa ned både kropp och sinne, till bekräftelse (en inbyggd pendel) och att uppnå mål.
 
Alltså är MindScape en kurs som alla kan ha glädje av under en tid då de tekniska framstegen överflödiggör våra sinnesresurser. MindScape är en supermetod till att klappa in i sinnets potential och använda det till att förbättra alla delar av livet på många nivåer.
 

Kursinformation

Anmäl dig redan nu till MindScape-kursen lördagen den 7 och söndagen den 8 april 2018 (varje dag mellan kl. 9-18) på Hotel Las Palmeras i Fuengirola.
En av världens bästa MindScape-instruktörerna, Eloise Ansell, tar med oss ut på en upplevelse som alltid kommer att bli en viktig del av ditt liv, oavsett om du är egenföretagare, idrottare, konstnär, förälder, behandlare, coach, musiker, student eller bara en nyfiken själ som vill ha ut det bästa av detta liv.
Pris vid anmälan innan 7 mars: 400 eur, därefter: 500 euro.
 
Kontakta mig för mer information kring MindScape, eller för tidsbeställning för en BodyTalk session, i vilken vi använder MindScape för att hitta in till det som är viktigt för din kropp för att få det bra både mentalt och fysiskt. Det är alltid en spännande, rörande och fin upplevelse.
 
Du är välkommen att ringa mig på tel. +34 607 62 91 06, skicka ett e-mail till: helle.torreblanca@gmail.com – eller läs mer om BodyTalk på: www.bodytalk-torreblanca.com
 
Av Helle Espensen, auktoriserad BodyTalker – både människor och djur är välkomna

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.