Som namnet antyder handlar BodyTalk om kroppskommunikation – dels mellan oss själva och vår kropp samt dels mellan kroppens celler, organ, körtlar osv. Vi är skapade till att kommunicera med vår kropp, förstå dess signaler (symptom) och hjälpa den med att behandla orsakerna till symptomen. Dessvärre vet inte vi människor längre hur detta görs. Vi har lagt på locket för vår intuition med modern livsstil, stress, prestationsångest, informationsteknologi m.m., och i stället för att lita på vår intuition och skapa medvetenhet om oss själva och vårt tillstånd litar vi på Dr. Google…
Som BodyTalker återetablerar jag kontakten mellan dig och din kropp så att läkningen av fysiska skavanker och mentala tillstånd kan påskyndas. BodyTalk skapar klarhet i hjärnan och stärker kroppen.
 
Behöver man ha en konkret sjukdom för att komma till BodyTalk?
I min klinik träffar jag människor med allt från nageltrång till diabetes, matsmältningsproblem, ångest, stress, migrän, allergi eller cancer i stadie 4, människor med mentala utmaningar eller som vill hitta vägen ut ur en återvändsgränd mot ett mer harmoniskt liv.
Kroppen innehåller svaren och visar vägen – när den blir hörd.
 
Passar BodyTalk även för barn?
Absolut! Barn tar emot BodyTalk mycket lätt för de är nämligen inte, tillskillnad från vuxna, styrda av en massa fastlåsta tankemönster och övertygelser.
Jag behandlar barn för både fysiska och mentala tillstånd. I detta är det viktigt att föräldrarna förstår att de är deras barns viktigaste omgivning varför de är viktiga medspelare i processen.
 
Hur många sessioner behöver man?
Ofta är en enda session tillräcklig men svar på frågan kan jag inte säga förrän sessionen är slut. Då ger nämligen kroppen mig en indikation huruvida ytterligare en session har prioritet eller ej samt när en eventuell sådan ska hållas för att det ska vara optimalt. Därefter är det naturligtvis upp till klienten om denne vill gå vidare med de teman som dykt upp under den första sessionen. Många människor tycker så mycket om BodyTalk att de återkommer med jämna mellanrum för att bevara kroppen i god fysisk balans samt för att hålla igång den personliga utvecklingen. Det en häftig känsla att se människor lämna min klinik med känslor som glädje och fulla av energi.
 
Hur går en BodyTalk-session till?
Efter ett samtal då klienten berättar om sina symptom och vad denne önskar sig av sessionen lägger klienten sig på britsen – fullt påklädd. Behandlingen, som pågår i en timme, är non-invasiv och behaglig. De flesta känner sig avslappnade, lugna och mycket klara i huvudet efter en BodyTalk-session. Jag förklarar de ämnen som har kommit upp under sessionen och alla som kommer till mig får lära sig att göra hjärnbarksbalansen, som är ett fantastiskt redskap till mental och fysisk läkning, förebyggande, första-hjälp, att somna eller att vakna. Tekniken tar ett par minuter att göra och majoriteten av mina klienter gör den varje dag. De kan helt enkelt inte låta bli. Hjärnbarksbalansen skiftar de ”säkringar” som har gått, återskapar cellkommunikationen och balanserar höger och vänster hjärnhalva. Den ger förnyade krafter till din hjärna – och gör den glad.
 
Vad med livsstilssjukdomar?
Vi lever i en tid som är både spännande rik på möjligheter och potentiell tillväxt men den är även överväldigande stressande, krävande och utmattande. Hur kan man få balans mellan dessa två ytterligheter utan att bli helt utbränd? Utan att känna att livet bara passerar förbi ens fönster? Hur sätter man gränser runt det som verkligen är viktigt och det som inte är det – utan att känna dåligt samvete och skuld? Det är här som jag kommer in med BodyTalk så att kroppen kan förberedas till att bekämpa orsakerna till de symptom som vi kallar livsstilssjukdomar: fibromyalgi, stress, diabetes, cancer, depression, svagt immunförsvar, ångest m.m.
 
Arbetar du även med djur?
Ja, BodyTalk är även för djur – oavsett om det handlar om hälsoproblem, beteendemönster eller önskan om en djupare förståelse och därmed ett bättre förhållande mellan dig och djuret. Att sammankoppla sig med ett djurs medvetande är en gåva som alla djurägare bör uppleva. Speciellt husdjur tar på sig ett stort ansvar för sina människors handlingar och tar åt sig element av våra fastlåsta tanke- och beteendemönster. Detta för att de observerar oss så intensivt. På grund av detta är de ofta sjukare än deras fria artfränder.
 
Är BodyTalk alternativmedicin?
Jag anser att medicin med namn som man knappt kan uttala och med bipackssedlar man inte förstår bör vara alternativet. Med det sagt, så nej, BodyTalk är inte alternativmedicin, det är en komplimenterande behandling som går bra att integreras med både konventionell medicin och andra behandlingsformer.
BodyTalk är energimedicin – ett medvetenhetsbaserat hälsosystem som tar den stora bilden i beaktning. Även det finaste, sublima sinnet kan vara en zip-drive som öppnar upp till någonting som ingen hade tänkt på – och det kan vara nyckeln. Den minsta cellen har ett medvetande som kan vara ur balans och ha behov av att omvärderas så att den återvänder till att göra det som den är skapad till att göra – och det kan få det stora kugghjulet att snurra så att läkning sker.
 
Vill du uppleva de mirakel som din kropp kan utföra är du mycket välkommen till mig i Torreblanca, Fuengirola.
 
För mer information eller tidsbokning, ring till tel. +34 607 62 91 06, skicka ett e-mail till: helle.torreblanca@gmail.com – eller läs mer om BodyTalk på: www.bodytalk-torreblanca.com
Av Helle Espensen, auktoriserad BodyTalker – både människor och djur är välkomna.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.