Ja, det är vi alla. Vi är skapade med möjligheten att använda oss av vår subtila sinnesapparat. Men vi måste öva oss på det, använda förmågan – annars blir den svår att få kontakt med. Jag använder dessa förmågor nästan varje dag.

 
Jag tycker egentligen inte så mycket om just ordet ”spirituell” för det finns så mycket kulturellt i det samt för att de missbrukas av bedragare som lovar en ”quick fix”. Jag bryr mig heller inte så mycket om ordet ”healing”, för det får det att låta som om jag läker mina klienter – och för att det missbrukas av kvacksalvare som inte har varken utbildning eller erfarenhet av det som de sysslar med.
Men jo, jag arbetar med spirituell vägledning varje dag och här är klärvoajans ett fantastiskt bra redskap.
 
Det låter stort och fint, att jag förbinder mig med den gemensamma, universella medvetenheten, men det är det jag gör – och det är det som mina klienter blir bättre och bättre på att göra själva också. Min mission är nämligen inte att jag ska guida dem igenom livet utan i stället att stötta dem till att ta steget eller kanske hoppet och lita på de meddelanden som de själv får.
 
Allt fler kommer till mig för att de vill bli klokare på deras potential och de möjliga hindren längs vägen fram mot deras önskningar och mål. De har behov av att bli be- eller ”avkräftade” i att den väg som de valt är rätt eller fel för dem just nu. Det kan jag personligen inte göra för dem men jag kan förbinda mig själv med den enskildas högre medvetenhet och hjälpa till med att tolka besked och svar.
 
Detta ger ett stort lugn hos klienten och det kan ofta också vara något av en aha-upplevelse, som sätter igång en kedjereaktion av både stora och små förändringar på både praktiskt som fysiskt och mentalt plan.
 
Det kan handla om att bli guidad i rätt karriärsriktning eller att förändra en affärsplan så att den leder till den förväntade succén. Det kan handla om parförhållanden, relationer till vänner, bekanta och även till t ex gurus, som tiden kanske har runnit ut för. Gamla känslomässiga mönster som klienten, ofta utan att vara medveten om det, är redo att lämna därhän. Det kan vara hälsan – och ja, den påverkas ju som bekant av alltihop.
 
Riktigt många människor går runt med känslomässiga blockeringar och fastlåsta tankemönster, vilket kan missuppfattas som brist på kunskap eller förmåga. Blockeringarna låser våra möjligheter att hitta våra passioner, definiera våra mål samt arbeta oss fram till dem – nå vår potential. De förhindrar oss i att realisera våra drömmar, i att skapa vår framtid. En typisk blockering är: ”Jag är sådan som…” Låter det bekant?
Att sitta fast är ”normalt” – men att sitta kvar i det är ett val!
 

Ärlighet eller inbillning?

Att leva ett ärligt liv eller ett liv i inbillning är också ett val. No-brainer, tänker du nog, för vem skulle inte föredra ärlighet? Hmm…
Ärlighet kan göra ont, som t ex att få veta att man blivit bedragen, att man är ute på fel spår eller om man får kritik. Hur mycket vill man egentligen veta?
 
Det är viktigt att tydliggöra att jag inte är någon tankeläsare (varför skulle jag vara det; folk vet ju själva vad de tänker) och inte heller någon spådam.
Jag använder min förmåga till att se möjligheterna och potentialen som klienten har. Sedan är det upp till den enskilda hur detta används.
 
En del kommer som meddelanden till klienten. Annat kan man fråga om – t ex om klienten går och drömmer om att byta jobb: ligger det ett jobbyte i ”korten”? Ny bransch? Kanske bli egenföretagare?
Oavsett vad så är jag mycket försiktig när jag tolkar svaren, formulerar dem och presenterar dem i relation till de anvisningar som jag mottar tillsammans med dem. Alltså kommer ett meddelande eller svar aldrig vara så konkret att de inte finns plats för individuell tolkning hos klienten, som själv måste göra sina val – och även om det kanske innebär att det tar längre tid att uppnå karriärmässig framgång eller störtförälskelse. Den enskildes väg och fart måste respekteras, så att denne kan förhålla sig till det, eventuellt göra någonting åt det eller kanske acceptera det lite åt gången.
 
Jag ”framkallar” bara möjligheter så att klienten blir medveten om dem. Genom att ta klienternas fria vilja ifrån dem skulle jag också ta på mig ansvaret – och det ska, tillsammans med den fria viljan, ligga hos klienten.
 
Ordentligt serverat kan det ”rena” meddelandet verkligen göra någonting. Det skapar klarhet och lugn i sinnet. Det skapar transparens så att det är lättare att navigera i stället för att försöka gå i ”blindo”. Personen som går härifrån efter en session är alltid en mer medveten människa. En människa som är bättre rustad för att möta resten av sitt liv.
 
Vill du boka en konsultation, en reading eller en BodyTalk-session så ring eller skicka ett meddelande/e-mail till: helle.torreblanca@gmail.com – eller ring på tel. +34 607 62 91 06. Du kommer att träna ditt medvetande, kalla på det, öppna det och lära dig att använda det.
 
Av Helle Espensen, spirituell livsvägledare och mentor – auktoriserad BodyTalker

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.