Chloe och Friederich är holistiska behandlare som ser din kropp som en helhet och erkänner att din livsstil, ditt sinne, ditt psyke och din kropp hänger ihop! Tillsammans har de mer än 25 års erfarenhet i behandling av hormonella obalanser och kroniska sjukdomar. De är grundare av currame-metoden, Health Mentor utbildningen och Skapa naturlig (hormon) balans.

 
Läs mer på:
www.currame.com
www.facebook.com/currame/
@curra.me
eller e-maila: info@currame.com
Kosttillskott: www.currame.nordicvms.com
Tel. till Friederich: +45 272 077 23
 
 
Vi kan hjälpa dig att uppnå mer välbefinnande och njutning i vardagen, både i kropp och själ!
Oavsett vad du vill uppnå i ditt liv – om det handlar om att få bukt med eksem, tarmproblem, en ätstörning eller om du drömmer om att bli gravid, att leva mer i nuet, leva hälsosamt, känna harmoni med ditt förflutna eller förstå dina inre dialoger, så kan vi hjälpa dig att nå ditt mål!
 
I våra behandlingar använder vi oss av laboratorietester, kostjusteringar, kosttillskott, homeopati och mycket mer.
 
Fokuserar du också mycket på din hud? Ja, det kan jag faktiskt förstå. Det är nämligen så att din hud täcker ca två kvadratmeter av din kropp. Din hud är ett av dina största utrensningsorgan!
 
Om du upplever obalans i din hud såsom acne, eksem, torrhet, färgskiftningar eller annat så är detta rätt artikel för dig.
 
I min värld handlar hudproblem bland annat om sorg, tarm, för lite fetter (bra oljor) och ditt immunförsvar. Därför är det jätteviktigt att vi arbetar för att ge det bästa stödet.
 

Upplever du att din hud ”talar” mycket?

Om du upplever eksem så är det viktigt att du börjar minimera ditt intag av spannmål, fläskkött och mjölk. Orsaken är helt enkelt för att dessa förvärrar dina hudproblem. Är du osäker på huruvida det är sant eller ej, så ta denna artikel som en utmaning eller testa att undvika dessa livsmedel i 14 dagar och se vad som sker. Det kan vara en bra idé att ta en före och efter bild för att verkligen kunna se skillnaden.
Spannmål irriterar tarmen och påverkar ditt immunförsvar. Mjölk orsakar inflammation i kroppen och fläskkött är mycket syrerikt. Dessa tre är alla element som påverkar din hud.
 
En annan sak som du bör fokusera på är att undvika så mycket kemikalier i vardagen som möjligt. Se om du kan byta ut det du äter mot ekologiska alternativ, börja använda hälsovårdsprodukter köpta hos hälsokost och som även är ekologiska, byt ut plasten runtomkring dig mot trä, keramik och metall, och köp även ditt tvättmedel i en hälsokostbutik. Var uppmärksam på vad som händer…
 
Det är även viktigt att du i största möjliga grad slutar ”stänga inne” ditt eksem genom att använda mediciner som minskar det. Jag vet att det är irriterande, fult och ibland även smärtsamt men att ”kapsla” in ditt eksem med kemisk medicin hjälper inte problemet utan förflyttar bara smärtan. Läs nedan hur du kan stötta din kropp naturligt och fokusera på att stötta tarm, utrensning och immunförsvar, och så lovar jag att det kommer att bli bättre. Du behöver bara ha lite tid och tålamod.
 

Detta kan du göra:

– Det är viktigt att stötta ditt immunförsvar så gott det går och vi ser ett tydligt samband mellan eksem och intag av spannmål och mjölk. Undvik därför dessa livsmedel och få i dig en massa grönsaker i stället. Detta kan du göra genom att ta curra C-booster, som kan köpas hos Centro Sanum i Centro Idea eller via vår hemsida.
– Drick massa rent vatten, gärna över två liter dagligen, för att utrensa din hud.
– Det är viktigt att du boostar ditt immunförsvar och tarmsystem med olja. Både i form av linfrölja, från t ex Nyborggaard, av vilket du tar tre matskedar dagligen, samt en bra fiskolja. Vi rekommenderar fiskoljan Nordic Naturals, ca tre gram totalt per dag.
– Du behöver även stötta din tarmflora. curra · me flora kan köpas i Centro Sanum i Centro Idea eller via hemsidan, ta en kapsel dagligen i samband med måltid.
– Via en homeopatisk ampullkur kan jag stötta ditt kollagen, dina slemhinnor och hud. Jag får alltid superbra resultat via vår ampullkur, se: currame.com/produkter/homoeopati/
– Ringblomssalva och -droppar (Calendula) används vid hudirritation och dåligt läkande sår, samt vid känslig hud, solbränna, inflammation och ömma bröstvårtor.
– Mercurius-Heel S tabletter stöttar behandling av inflammatoriska tillstånd och hudåkommor såsom bölder och karbunklar.
– Hamamelissalva är bra vid blödningar i huden, åderbrock och ärr.
– Sulfur comp. Heel-tabletter vid eksemliknande hudåkommor och klåda.
– Schwef-Heel droppar vid kronisk hudsjukdom, klåda och eksem.
– Echinacea som droppar stöttar immunförsvaret och är därför viktigt.
– Traumeel, salva och droppar, är uppbyggande och läkande (används ej på öppna sår då det är lite alkohol i).
– Fedisan, salva, ges vid inflammation i huden, gärna vid eksem – den naturliga binjurebarkhomonsalvan.
 
Vill du göra det lilla extra för din kropp? Boka så en hälsokonsultation med Friederich, som kan hållas i Centro Sanum eller hemma hos dig.
Varje månad har Friederich en gratis dag, då du kan komma in till Centro Sanum och fråga honom om tips och råd, gratis.
Kom ihåg, du kan köpa dina kosttillskott via vår hemsida.
På återseende!
Chloe N. Bjoerk & Friederich Damore Bruun
Av Friederich Damore Bruun & Chloe N. Bjoerk – Holistic Nature Doctors, författare, utbildningsledare och Master Health Mentorer

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.