Lider du av bindvävssmärtor, cirkulationsproblem och apelsinhud?
Chloe och Friederich är holistiska behandlare som ser din kropp som en helhet och erkänner att din livsstil, ditt sinne, ditt psyke och din kropp hänger ihop! Tillsammans har de mer än 25 års erfarenhet i behandling av hormonella obalanser och kroniska sjukdomar. De är grundare av currame-metoden, Health Mentor utbildningen och Skapa naturlig (hormon) balans.
 
Vi kan hjälpa dig att uppnå mer välbefinnande och njutning i vardagen, både i kropp och själ!
Oavsett vad du vill uppnå i ditt liv – om det handlar om att få bukt med eksem, tarmproblem, en ätstörning eller om du drömmer om att bli gravid, att leva mer i nuet, leva hälsosamt, känna harmoni med ditt förflutna eller förstå dina inre dialoger, så kan vi hjälpa dig att nå ditt mål!
I våra behandlingar använder vi oss av laboratorietester, kostjusteringar, kosttillskott, homeopati och mycket mer.
Många upplever apelsinhud och ådernät på sina ben. Det kommer oftast med åldern men vi möter även många unga kvinnor med dessa problem.
Ska vi tala om apelsinhud så menar vi att man måste lokalisera varför problemet uppstår och sedan göra någonting åt det. Det ska stöttas så mycket som möjligt, så att det i alla fall inte blir värre!
 
Cirkulationen transporterar runt blodet i kroppen. Blodet innehåller mängder med viktiga näringsämnen som ska transporteras dit där de ska användas. Utöver det innehåller blodet också en massa syre. Blodets uppgift är även att transportera det ”använda” ut ur din kropp, genom att t ex skicka det till bland annat din lever.
När vi upplever apelsinhud är det inflammation som ligger inkapslat i kroppen. Det är alltså gamla slaggprodukter som blivit inkapslade i din kropp.
Det viktigaste du kan göra är att sluta med orsaken och justera, så att du stöttar din kropp på bästa sätt, så att den inte bildar mer onödiga celluliter. Därifrån kan du nämligen skapa flöde.
Så dina ådernät på benen, dina streckmärken, bindvävssmärtor och celluliter hör alltså ihop.
Det första du ska göra är att eliminera alla former av slaggprodukter som du kommer i närheten av. Din kropp använder enormt mycket energi på att rensa ut det igen och det krävs riktigt mycket antioxidanter för att hålla dig stark och friskt.
 
Så börja med att se på vad du äter. Vad kan du justera?
Gör dig av med all plast i hemmet. Det innehåller slaggprodukter och hormonstörande medel, som din kropp inte har behov av! Byt ut dina rengörings- och skönhetsprodukter mot ekologiska alternativ, gärna köpta hos din lokala hälsokost, och se om du inte kan byta ut även maten du äter till ekologiskt – i lugn takt.
Redan med dessa förändringar gör du en stor skillnad för dig själv, din kropp, ditt sinne och din familj!
Därefter ska vi fylla på med några bra byggmaterial i din kropp – alltså bränsle. Så att din kropp har den energi som den behöver för att minimera slaggprodukterna och återuppbygga blodådrorna.
 
Ofta uppstår ådernät för att cirkulationen inte är tillräcklig samt för att det saknas energi. Kroppen klarar inte av att få tillbaka blodet till hjärtat snabbt nog varför det går den andra vägen. En annan orsak kan vara att ditt ådernät går sönder då du inte har de byggstenar (och den tid) som du behöver för att återuppbygga. En sista orsak kan vara överförkalkning och beläggningar i dina ådror. Det kan uppstå om du får för mycket dålig olja, för många raffinerade kolhydrater som säd och socker, och detta kan sänka ditt blodomlopp.
Så du behöver tillföra energi och bra näringsämnen till din kropp för att skapa balans!
Se till att äta massa med grönsaker, kött, fisk, frukt, nötter och drick massa vatten – gärna över två liter. (Se våra tio kostråd på vår hemsida.)
Utrensning är jätteviktigt för att minska ådernät och celluliter!
 
Att investera i en tre månaders ampulkur är verkligen vårt bästa bud, då vi genom detta kan boosta din cirkulation, din leverutrensning samt sätta gång din bindväv, så att din kropp kan komma igång med att rensa ut och bygga upp.
Man kan också äta t ex kakaobönor, som innehåller en stor mängd polyfenoler, som ger bättre blodgenomströmning, minskar risken för blodproppar, hämmar oxidationen av kolesterol och sänker blodtrycket.
 
Omega 3 från linfröolja, rapsolja och fisk är också bra för cirkulationen. Det bidrar till att smörja ditt inre, får ut slaggprodukterna och verkar förebyggande för din cirkulation. Få gärna 3 matskedar dagligen av linfröolja och fiskolja.

Bra saker som boostar cirkulationen:

– Torrborstning med torrborste innan badet ger fokus på nuet och boostar din cirkulation.
– Chili sätter igång utrensningen.
– Grönsaker, gärna de gröna som innehåller en massa klorofyll. Klorofyll ör det gröna pigmentet i växter, som används av växten, liksom hemoglobin används i kroppen – till att transportera syre till alla celler. Hjärnan och övriga kroppens väv fungerar mest optimalt i en väl syresatt miljö. Klorofyll ökar även antalet röda blodkroppar, vilket vi gillar. Chlorella och spirulina är också rika på klorofyll
– Ginkgo Biloba och Ginseng boostar din energiomsättning och därmed din cirkulation.
– Q10 är känt för att skapa balans i cirkulationen samt minska kolesterolet och blodproppar.
– Ingefära boostar ditt immunförsvar och hjälper till med att hålla kroppen frisk.
– Trollhassel i tabletter och salva från Heel.
– Brännässlor i kapselform och som te.
– Havtorn
– Att avsluta sitt bad med en kalldusch, som boostar din cirkulation.
– Arteria-Heel N droppar – ges vid åderknutar och cirkulationsbesvär.
– Spa, bastubad och infraröd bastu ett par gånger i månaden är också guld värt, både för din metabolism, din utrensning samt för cirkulationen.
 
Har du celluliter, åderknutar, streckmärken och/eller ådernät, så köp Trollhassel och Traumeel-salva från Heel och smörj på ett tjockt lager på det område som du vill behandla. Rulla därefter på plastfolie (inte får hårt) och sov med det. Traumeel drar ut partiklarna och går in och läker, Trollhassel går in och boostar samt hjälper din cirkulation.
Vill du göra det lilla extra för din kropp? Boka en hälsokonsultation med Friederich. Denna kan hållas antingen i Centro Sanum eller hemma hos dig.
Varje månad har Friederich dessutom en gratisdag, då du kan komma in till Centro Sanum och fråga honom om tips och råd, gratis.
Kom ihåg, du kan köpa dina kosttillskott via vår hemsida.
 
På återseende!
Chloe N. Bjoerk & Friederich Damore Bruun
 
Läs mer på:
www.currame.com
@curra.me
eller e-maila: info@currame.com
Kosttillskott: www.currame.nordicvms.com
Tel. till Friederich: +45 272 077 23
Av Friederich Damore Bruun & Chloe N. Bjoerk – Holistic Nature Doctors, författare, utbildningsledare och Master Health Mentorer

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.