Vacker och föryngrad hud med kemisk peeling – Ny banbrytande behandling från IS Clinical

Vacker och föryngrad hud med kemisk peeling - Ny banbrytande behandling från IS Clinical

Prodigy Peel ör en ny och banbrytande behandling från det kända amerikanska företaget IS CLINICAL. De amerikanska hudläkarna som står bakom har haft stora framgångar med deras målinriktade vårdande produkter för hemmabruk samt behandlingar. IS CLINICAL är en dermatologisk serie och verkar därför effektivare än vanliga skönhetsprodukter.
 
Prodigy Peel förbättrar alla de små lagren i epidermis (överhuden) och är därför designad för att ta bort pigmentfläckar, solskador, rynkor, öppna porer, ärr och akne. Hudens yta blir finare, hudtonen och fastheten förbättras markant och ojämnheter som t ex ärr förminskas.
 
I botten av epidermis sker nedbrytningen av våra stamceller och huden stöter själv bort gamla celler på ytan. Med åldern blir dock denna process långsammare och våra kollagenanlag samt elastiska anlag i dermis förändras, vilket orsakar slapp, rynkig och livlös hudyta.
 
Prodigy Peel-systemet är en kemisk peeling, dock framställd av växtbaserade ingredienser samt de kända syrorna mjölk-, citron- och salicylsyra, som huden samarbetar väl med och som varken skadar eller bränner huden.

Helt säker behandling

Behandlingen är helt säker att göra och alla, oavsett ålder, kön och hudtyp, kommer att märka stor effekt av behandlingen som utförs i kliniken.
Jag är specialutbildad och examinerad i behandlingen och kan anpassa varje enskild behandling till kunden och dennes huds behov utifrån de två peelingsorter som det amerikanska hudläkarteamet har forskat i.
Den ena lösningen (P2 system) är en 8 % peeling som passar bra mot mild akne, små rynkor och pigmentfläckar.
Den andra lösningen (P3 system) är en 14 % peeling som är bra mot linjer, djupare rynkor, slapp hud, hyperpigmentering, akne och en i allmänhet ojämn hudton.
Resultatet är fint redan efter en enda behandling men man kan med fördel upprepa behandlingen två eller tre gånger under de följande månaderna efter första behandlingen för ett mer grundligt resultat.
Vill du uppleva vad Prodigy Peel kan göra för dig och din hud? Kontakta då mig för en konsultation och se före-och-efter-foton.
 
Nana Norrbom, tel. 610 716 048
Av Nana Norrbom

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.