Nikki Beach Marbella: 15 års firande av livet!

Nikki Beach Marbella: 15 års firande av livet!

Höj kristallglaset och ställ champagnen på is, Nikki Beach Marbella fyller 15 år! Som traditionen säger är kristall en traditionell present vid ett 15-årsjubileum, men festen kommat att ha mindre av kristallskålar, ljusstakar och fotoramar men desto mer av de härligt, bubblande dropparna från champagnehuset Louis Roederers mest kända champagne – Cristal.
 

Jubileumsfest med Martin Solveig
Det är vår födelsedag och det ska markeras med fest!
Denna säsong firar vi våra 15 år i Marbella, under vilka vi har skapat oförglömliga minnen tillsammans.
Denna milstolpe vill vi fira tillsammans med dig som tack för att du har varit med oss hela vägen och varit en del av vår gemenskap.
Till detta speciella tillfälle har vi förberett en alldeles unik födelsedagsfest med en specialgästande DJ – världsberömda Martin Solveig.

bookings.marbella@nikkibeach.com
+34 952 83 62 39

 
Efter att ha arrangerat flera erkända evenemang runt hela jorden under de senaste 15 åren är det ingen annan beach club i världen, som kan arrangera evenemang med skräddarsydd underhållning såsom Nikki Beach Marbella. Detta är en av de populäraste och mest exklusiva beach resorterna på Costa del Sol, och den är känd för sina fantastiska fester.
 
Dörrarna till en av de finaste stränderna med vit sand i Marbella öppnades 2003 och sedan dess har den hälsat otaliga gäster välkomna och bland dem även många artister, kändisar, filmstjärnor och idrottsstjärnor.
 
På den tiden, när de första festmänniskorna hälsades välkomna till denna härliga plats i solen, var Marian Roman restaurangchef.Ett år senare blev han daglig ledare för Nikki Beach Marbella, en tjänst som han sedan hade fram till år 2011. I dag, när han talar som Regional Director of Operations, minns han den gamla goda tiden.
 
”Många vet inte om det men under Nikki Beach Marbellas första år, 2003, låg vi faktiskt på ett annat ställe, ca 15 minuter ifrån där vi är i dag. Vi flyttade till Don Carlos Hotel & Resort år 2004, och här har vi varit sedan dess”, säger Roman, och fortsätter: Det första året var lite galet. Det fanns inte så många beach klubbar i området så Nikki Beach förde med sig någonting unikt till den spanska solkusten i form av att erbjuda någonting som alla ville vara en del av.”
Nikki Beach Marbella blev extremt väl mottaget. Det skapades snart en lojal kundkrets varav många av de första gästerna besöker Nikki Beach Marbella fortfarande i dag.
 
”Vi var den första och den ursprungliga beach club här och vi visade Spanien hur man skulle festa och ha kul alla tider på dygnet”, berättar Roman, varefter han tillägger: ”Ett av våra första evenemang var Amazing Sundays, som verkligen tog Spanien med storm och som även satt oss på kartan.”
 
En söndag i Spanien var traditionell en lugn familjedag under vilken uteställen och butiker var stängda. Nikki Beach Marbella introducerade levande underhållning, duktiga dansare, in-house DJ och luftakrobater som tog underhållningen till en helt ny nivå. Och festen slutade inte för att solen gick ned.
 
”Atmosfären under Amazing Sundays var alldeles elektrisk”, minns Roman. ”Vackra människor, fantastisk musik och underhållning, god mat och otroliga mängder champagne ihop med härlig naturlig strand som utgjorde scenen för det hela – det blev stället att vara på under söndagarna. Vi lockade till oss den lokala eliten, internationella jetsets och kändisar. Människor flög in från hela världen för att vara med på våra fester, och så är det fortfarande”, förklarar han.
 
Essensen med Nikki Beach Marbella är den samma i dag som den var på den tiden, men strukturen och faciliteterna har moderniserats. Klubben totalrenoverades år 2012 och fick då även en swimmingpool. Nya element tillfördes och den senaste teknologin monterades överallt.
 
”Nikki Beach-gästen är en sofistikerad jetsettare som reser över hela världen och som vet vad denne vill ha”, säger Roman och förklarar vidare: ”Denne person sätter värde på utsökt mat, musik, underhållning och lyx. I vår strävan efter att följa med i utvecklingen ser vi till att alltid ligga steget före när det kommer till vad som är inne.”
 
Efter att ha mött kraven och efterfrågan hos gästerna från världens alla hörn i 15 år är Nikki Beach Marbella i dag ett välsmort maskineri.
 
”Vi har tur att vara en del av den stora Nikki Beach-familjen, men det är kärnan hos teamet här som gör oss till det som vi är i dag”, berättar Roman.
 
Champagne och franska roséviner är fortfarande de populäraste dryckerna och precis som år 2003 är Nikki Beach-mojiton även i dag den mest sålda cocktailen, enligt barpersonalen. Maten har utvecklats med fokus på ekologiska och lokala produkter men ursprungliga rätter som Chicken Satay och signaturrätten Sushi Boat fortsätter också att mätta gästerna.
 
Roman tror att Nikki Beach Marbella har bidragit till att ge den spanska staden en tydlig plats på kartan som ett sofistikerat partyställe för rika och berömda.
 
”Vårt första Nikki Beach Marbella White Party, 2003, lockade över 3 000 gäster. Det var tillslut så många människor att det stod bilar parkerade ända uppe vid motorvägen. Det var en minnesvärd fest och vissa gäster talar fortfarande om det”, berättar han innan han avslutar: ”De senaste 15 åren har varit fantastiska, men det är inte slut här, vi kommer att fortsätta utvecklas och möta gästernas efterfrågan. Vi är mycket stolta över Nikki Beach Marbella så vi planerar inte att förändra oss, bara fortsätta med att förnya det gamla för att bevara Nikki Beach som en spännande plats för alla våra gamla och nya vänner.”
 
Målet var att skapa en global, första klassens märkesvara och att erbjuda femstjärnig service i en lyxig och avslappnad atmosfär under den spanska solen. I dag kan man konstatera att Nikke Beach Marbella har lyckats med just det!
 
Av Nikki Beach Marbella

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.