OPEN STUDIOS2019

24 till 26 maj och 31 maj till 2 juni

 
Konstnärerna i Gaucín öppnar sina ateljéer för allmänheten under den årliga Art Gaucín Open Studios-helger i slutet av maj samt början av juni. Ännu en gång hälsas besökarna välkomna för att se olika verk av både spanska och utländska konstnärer.
 
Open Studio-helgerna har blivit ett känt inslag under året på den andalusiska konstscenen. Här finns nämligen möjlighet att möta konstnärerna, lära sig mer om deras verk och tekniker samt se och köpa deras målningar, skulpturer, tryck, fotografier och keramisk. Att evenemanget äger rum i den fina byn Gaucín, som är en av de mest berömda vita byarna i närheten av Estepona och Ronda, är som grädde på moset.
 
I år hålls evenemanget över två helger, så besökarna har chans att se många nya verk av byns konstnärer samt av årets gästkonstnärer Pepe Barroso, Lieuwke Loth och Karina Zothner.
 
Art Gaucín, som för första gången hölls för mer än tio år sedan, har blivit känt inte bara lokalt i Andalusien utan även i övriga delar av världen.
 
Utöver de många konstnärerna och deras verk är Gaucín en fin plats att utforska till fots. Det finns gamla ruiner, utsikten över kusten mot Afrika är fantastisk och det finns riktigt många möjligheter till att mysa med en kopp kaffe, en tapa eller någonting matigare på en av byns många, välkomnande barer eller restauranger.
 
För hela listan över konstnärerna, information om deras verk samt om Art Gaucín Open Studios-evenemanget, besök: www.artgaucin.com 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.