Folkkära och världskända Robert Wells styr återigen stegen mot ”Den nya teatern” i Mijas den 16 november. Det gör han då han nu firar 30-årsjubileum med Rhapsody In Rock, och Robert Wells känner att Costa del Sol har en självklar plats på hans stora jubileumsturné.
”Vi känner oss hemma här nu. Allt lockar: publiken, vädret, maten och havet”, säger Robert Wells över telefon till En Sueco. Han lovar en annorlunda konsert fylld med hans största hits samt anekdoter från en lång karriär.
”Och så får ni också ett par överraskningar. Vi släpper en julsingel i november i år, så den kommer vi att ha med oss i repertoaren. Det blir premiär i Mijas”, berättar Robert Wells.

Över 2 miljoner personer från flera världsdelar har hittills sett hans Rhapsody In Rock. Robert Wells glömmer aldrig premiären för 30 år sedan.
”Jag tror att första konserten var en av de tuffaste att göra. Vi var 67 stycken på scenen och endast 80 i publiken. Det brände ordentligt i plånboken men rent emotionellt var det samtidigt en av de bästa. Där och då visste jag att det var så jag ville arbeta med musik – gränsöverskridande och interaktivt med publiken. Klassisk musik, Boogie-Woogie, rock, jazz och improvisationer. Precis så som vi tänker göra i Mijas”, förklarar den svenska kompositören, som alltid är i farten och som alltid arbetar med nya projekt. Hans stora jubileumsshow turnerar just nu runt i Sverige men den har också gästat Norge, England och Kina.
 
Snart utkommer dessutom Robert Wells bok ”Blod, Svett & Toner” och nästa år har han många konserter inbokade i Tyskland och dessutom ska hans pianocamp ”Wells Academy” till Kina, och så arbetar han också på ett hemligt projekt.
 
Men först är det alltså dags för Teatro Las Lagunas i Mijas, där Robert Wells denna gång får bättre sällskap än någonsin. Tillsammans med sin trio och de tre sångerskorna The Vocalettes garanteras publiken en oförglömlig kväll!
 
RobertWells Mijas
 
Kustens finaste teater
Teatro Las Lagunas kallas även ”Den Nya Teatern i Mijas” och ligger bakom Carrefour på gränsen till Fuengirola. Utifrån sett är teatern modern och minimalistisk men på insidan är den klassisk med röda säten och balkonger. Teatern har plats för 559 personer i publiken och inför konserten med Robert Wells kommer lokalen att utrustas med bästa ljud och ljus.
 
Biljettförsäljning och priser
Datum: Konserten med Robert Wells är den 16 november
Plats: Teatro Las Lagunas, Mijas
Biljettförsäljningen startar: 1 oktober
Biljettpriser: 30 euro (balkong sidan), 40 euro (balkong) och 50 euro (parkett)
Biljetter kan köpas hos:
Fuengirola: Unioptica – AHN
Nueva Andalucía: Scandi Supermarket
Nerja: AHN
Manilva: Bruno’s Car Rental
Torre del Mar: Muebles Piramides Puerto
Biljetter kan även bokas via e-mail och telefon till: henrik@eventhuset.es / 670 63 57 86
Av Henrik Andersen, henrik@norrbom.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.