Benalús – boutique-lägenheter på Den Gyllene Milen till kräsna kunder

Benalús – boutique-lägenheter på Den Gyllene Milen till kräsna kunder

I ett av de mest prestigefulla områdena på Costa del Sol, där Marbella går ihop med Puerto Banús, ligger detta fantastiska bostadsprojekt – vid foten av Den Gyllene Milen. Det handlar om Benalús, ett projekt med 27 lyxiga lägenheter med alla de egenskaper man kan förvänta sig av en resort. I en stängd urbanisation med 24 timmars övervakning hittas spa, privata och gemensamma pooler, gemensamma solterrasser, gym och chill-out-område. Lägenheterna omges av fantastiska tropiska trädgårdar och ligger på en tomt, bara ett stenkast från stranden, med en fantastisk utsikt mot berget La Concha.

Boutique är ett uttryck för denna form av exklusivitet i en lägenhet, precis så som man känner igen det från att bo på en resort. Det finns gemensamma områden med även en hög grad av privatliv. Varje lägenhet har sin egen, privata pool, men den gemensamma poolen är större. Det finns generellt få, eller inga lägenheter som dessa till salu i Marbella.

 
De lyxiga och moderna lägenheterna är mellan 170-785 m2, helt teknologiskt uppdaterade med de senaste trenderna och designade till att behaga även de kräsnaste kunderna, som letar efter både modernt och lyxigt boende. Här får du stora utomhusområden och exklusiva gemensamma områden med bara 10 meter till stranden. Lägenheternas framsidor har utsikt över havet och mot norr blickar de mot det vackra ”Sierra Blanca”-berget, som omger Marbella.

Exklusivt område

Det är 10 kilometer mellan Marbella och Puerto Banús. Längs denna sträcka ligger det bostäder, kontor samt butiker och området förknippas med exklusiv turism. Lägenheterna omges med andra ord av designikoner som Puente Romano, där många berömda tennisstjärnor spelar på grusbanorna varje år, Marbella Club, som varje år huserar ett hav med berömdheter samt den avlidna saudiarabiska kungen ”Rey Fahds villor, som byggdes på 1970-talet. Det är förövrigt vanligt att den saudiarabiska familjen besöker Marbella under somrarna.
 

Stor efterfrågan efter lägenheter som dessa

”Vi upplever en boom i efterfrågan på lägenheter som dessa i Marbella – lägenheter som betecknas som boutique-lägenheter, då de förknippas med de bekvämligheter som önskas på en resort samt den säkerhet som det också innebär att bo på en resort, samtidigt som man bor helt privat. Varje lägenhet har t ex egen, privat pool men utöver det finns det också naturligtvis en stor gemensam pool.
 
Lägenheterna vetter mot både öster och väster, och har stora glaspartier, så man har sol från det att solen går upp tills den går ned. Dessutom utarbetar även lägenheterna utifrån principen om att ”blicken aldrig korsas” – dvs. att man kan stå i sin lägenhet och titta ut genom fönstren utan att någon av grannarna kan se en.
I området finns ett stort utbud med villor men den sortens lyxlägenheter som det råder en stor efterfrågan på finns det bara ett fåtal av”, berättar Sergio Fernandez, som leder projektet, och han fortsätter: ”De lyxlägenheter som det handlar om här befriar ägaren från en stor del av de olägenheter som finns kopplade till att ha en lägenhet i ett vanligt lägenhetskomplex. Här får du säkerhet, service och underhåll. Det är svårt att uppnå i en vanlig lägenhet och särskilt i en villa.”
 
Företaget bakom konstruktionen har lagt stor vikt vid att bostäderna är öppna och ljusa, då det är det som människor efterfrågar, och som de inte har i sina hemland.
”Vidare har vi valt att lägga vikt vid att skapa olika atmosfärer inne i själva lägenheterna; så vardagsrummet passar till en stämning, sovrummet till en annan och matrummet till en tredje. Man använder ju rummen i en bostad till olika saker så rummens inredning och atmosfär bör också anpassas efter de olika behoven. Genomgående är dock att alla lägenheter har rena, raka linjer samt minst ett master bedroom med badrum en suite”, förklarar Sergio Fernandez.
 
 
benalus DUPLEX MASTER BEDROOM 2
 
 

Lyxig design såväl inne som ute


”Lägenheterna är designade inifrån och ut – för man ser alltför många moderna fasader som inte erbjuder det liv innanför som fasaden lovar”, avslutar Sergio Fernandez.
 
Kontakt

Det är redan nu möjligt att besöka säljkontoret, som ligger på Bulevar Príncipe Alfonso de Hohenlohe s/n N340/KM 176. För möte, kontakta: 951 194 646 eller benalus@benalus.com
 

Benalús-projektet (www.benalus.com) är startat av ett seriöst konsortium från Baskien. Konstruktionsfirman, som även äger tomten som lägenheterna byggs på, är den enda leverantören i detta projekt, vilket bäddar för trovärdighet samt garanterar kvalitet och ger bankgaranti.

 
Av Benalús – boutique-lägenheter – www.benalus.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.