Stranden på La Reserva i Sotogrande: Den perfekta platsen för avkoppling – denna sommar och även därefter

Stranden på La Reserva i Sotogrande: Den perfekta platsen för avkoppling – denna sommar och även därefter

Det är någonting nytt och spännande på gång i Sotogrande denna sommar – en magisk värld som bara väntar på att utforskas under La Reservas palmer. Stranden på La Reserva är den nya inneplatsen för social tillvaro, sport, rekreation och avkoppling. Platsen är gjord till att passa familjer samt dem som vill njuta av lite privatliv i detta exklusiva hörn av Medelhavet. Med privat inlandsstrand är denna plats den första av sitt slag i Spanien. Detta är en plats där gästerna kan njuta av alla möjliga tjänster och aktiviteter i naturen; en plats för härliga stunder.

 
Detta paradis sträcker sig över 3 100 m2 ren sandstrand där vuxna, familjer och barn kan njuta av livet. Med imponerande 226 syd- och västvända sol-lounger är faciliteterna perfekta för solning och de är tillgängliga för platsens gäster.
 
Utöver inlandsstranden har La Reserva byggt en egen lagun som har en vattenyta på drygt 18 000 m2. Här erbjuds ett stort utbud med vattenaktiviteter som bland annat SUP, singel- och dubbelkajak och vattencyklar. Dessutom finns det en swimmingpool stor som en olympisk bassäng och med det därtill tillhörande utbudet med wellness-behandlingar är detta den perfekta platsen för att mötas med vänner och bara slappna av. I strandbutiken hittas allt som man kan behöva, så skulle man glömma någonting finns det säkert där.

Förstaklassens paddeltennis


Föredrar du att stå kvar med fötterna på marken erbjuder La Reserva Club både tennis och paddel till den fysiska och mentala avslappningen. De specialiserade tränarna står redo för att se till att dina barns sommarlov får högsta kvalitet, och de är också redo för att finputsa dina färdigheter.
 

Köket på stranden

Ytterligare ett argument för att bege sig till stranden på La Reserva är utan tvekan maten! Njut av sommarkvällarna i Sotogrande i lounger och barer eller låt oss står för din fest med en av kockens tema-kvällsmenyer. Hos La Reserva och i strandens kök känns sammanhållningen i alla livets olika element så att ni på bästa möjliga sätt kan dela er passion samt njuta av en härlig stund över en vällagad middag.
Lyssna inte bara på ryktena. Kom och upplev det själv!
Stranden på La Reserva öppnar den 16 juli.
 
Tel. +34 856 560 922 · Email: lareserva.thebeach@sotogrande.com · lareservaclubsotogrande.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.