Välgörenhetsgolf för Maiti Nepal på Los Naranjos GC

Välgörenhetsgolf för Maiti Nepal på Los Naranjos GC

På långfredagen den 19 april anordnades ett stort välgörenhetsevenemang på Los Naranjos Golf Club. Drygt 80 spelare deltog och flera stora företag sponsrade dagen som avslutades med en bankett under kvällen, där över 120 gäster närvarade. Temat för evenemanget var kampen mot människohandel och sexslavhandeln med barn och unga kvinnor i Nepal. Marbella-mäklaren Marianne Steneholm, som även arbetar som volontär för Maiti Nepal sedan 2017, har samlat in nära 200 000 euro till barn- och kvinnohemmet som drivs av Maiti Nepal i Kathmandu, Nepal.
 
Långfredagens evenemang arrangerades av Norma Franck Homes, en annan av de stora mäklarfirmorna på kusten och en av Mariannes samarbetspartners. Även Maria och Ivona från Epic Events var med som arrangörer. Evenemanget blev en stor succé. Bland annat uppträdde kustens ”soul diva” Monica Silverstrand och artisten Mandana sjöng bland annat sin nya låt ”Om”, sedan fick DJ Russell Soden upp gästerna att dansa. Monica Silverstrand medverkade även som konferencier tillsammans med Carlo Mason, som å sin sida även skötte kvällens auktion, till vilken bland annat golfproffset Peter Hanson donerade en av sina signerade klubbor. På plats fanns även en helikopter samt en Radical från SPV Racing, och både en helikoptertur, en segelbåtstur, två veckors hotellvistelse i Mexiko samt en Ascari-upplevelse gick under klubban såsom även konst från konstnärerna Hannes Dhaese och Alejandro Hermann. Auktionen drog in drygt 18 000 euro och totalt samlade hela eventet in imponerande 56 420 euro. Samtliga green fees bekostades av Norma Franck Homes och Epic Events donerade sitt gage samt gjorde eventet gratis till förmån för välgörenheten.
 
”Kvällens insamling går oavkortat till Maiti Nepals skola: Teresa Academy, som ger utbildning till 400 barn. Skola och utbildning är en viktig del i kampen mot människohandel. Det ger den nya generationen möjlighet till att försörja sig och stå på egna ben i ett land där genomsnittslönen ligger på drygt 1 000 euro/år”, förklarar Marianne Steneholm, och fortsätter: ”Jag är otroligt glad att jag fick erbjudandet om att vara med i Norma Francks evenemang och att de valde att stödja just Maiti Nepal. Det känns även kul att så många företag och flera mäklare på kusten vill samarbeta för att göra en ovärderlig insats för Maiti Nepal.”
 
Så hur gick det i golfen? Jo, vandringspokalen delades ut till det vinnande laget som gick runt banan på hela 54 poäng, i vad som kallas en Texas Scramble. Väderprognosen hade visat regnoväder inför dagen men solen bröt igenom och det blev en perfekt dag!
 
Vill du stötta Maiti Nepal finns det många sätt att göra det på. För mer info, kontakta Marianne på: info@maitinepalmarbella.com 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.