AHN Golf / Golf i Solen Maj 2019

AHN Golf

22 mars – Golfhäftet Trophy – Greensome

Parador

En strålande dag med mängder av skrikande papegojor och konstant oljud från lyftande flygplan, ett varannan minut, spelade vi Golfhäftet Trophy i AHN:s regi på Parador.
Som vanligt var det ett mycket trevligt arrangemang under ledning av Kristina och Eckhardt Metzner. Stort tack!
Vinnare blev Ulla och Kenneth Lundqvist på 36 poäng.
2:a Anna-Lena och Ove Erlandsson på samma poäng, 3:a Yvonne Tilly Karlsson och Anders Hansson, 4:a Eva-Lena och Bertil Andersson och 5:a Margareta och Uno Andersson.

1 april – AHN CUP

Los Olivos
Finalspelet i AHN Cup avslutades på Los Olivos i härligt vårväder. AHN Cup har spelats vid sex tillfällen under hösten 2018 till våren 2019.
Segrare i AHN Cup den 1 april: Uno Andersson, Leo Kerkenberg och Margareta Andersson i klasserna A, B respektive dam.
Alla dagens pristagare, närmast-hål-vinnare samt segrare i AHN Cup.

Detta händer i sommar

Här är avtalet om Sommarerbjudandet på Alhaurín Golf klart. AHN:s ordförande skakar hand med direktören på Alhaurín.
Sommarerbjudande
Alhaurín Golf:
Genom att presentera AHN voucher och giltigt medlemskort erhålls
Greenfee, Buggy och Middag (ink dryck) för 45 euro, under perioden maj-september.

I Sverige

Traditionsenligt spelar vi, som är i Sverige, en Eclectic-tävling sponsrad av Coeli Welth Management på Ombergs Golf Resort, med övernattning den 26-27 juni.
Anmälan går att göra på https://www.ahngolf.net/bokning-listor
Se mera information på hemsidan: www.ahn-fuengirola.net
 
AHN medlemsservice - jour under sommarmånaderna
Kontaktpersoner vad gäller medlemsservice, såsom medlemsregistrering och köp av golfvouchers:
- Svenska/nordiska alt. spanska: Michael Emdenborg: tel 635 198 544, europeancommission10@gmail.com
- Finska/suomalainen: Sari Harilainen +358 41 5070070, sari.harilainen@kolumbus.fi
 
 

Golf i Solen

1 000 golftävlingar med Golf i Solen

Måndagen den 1 april var en stor dag för Golf i Solen. Då spelade vi den ettusende golftävlingen i ”Solens” historia. Ett fantastiskt rekord.
Det kändes extra kul att dagen inföll en måndag så att tävlingen genomfördes på Santana GC, som vi medlemmar i Golf i Solen kallar för vår hemmaklubb.
Sponsor för tävlingen var UNIOPTICA och tävlingsform Bästboll. Rita och Erlend Wiik presterade en rond med 43 poäng som räckte väl för att ta hem förstaplatsen.
Finalen på UNIOPTICAS bästboll 2018 - 2019 vanns av A-klassen Martine och Rolf Bergström och B-klassen Rigmor och Jan Bardoff. Stort grattis till alla vinnarna.
På kvällen firade vi med en underbar middag på restaurang Las Farolas i Fuengirola med hög stämning som var värdig en ”Tusenjubilar”.
Under dagens Bästboll fick Kåre Engebretsen problem med regeltolkning om vad nya reglerna säger om flyttbart föremål i bunker.
Djurvän som han är valde Kåre att lyfta sköldpaddan till en för paddan bättre miljö och Kåre kunde lugnt slå ett perfekt bunkerslag 1 meter från flaggan.
Som markör tyckte jag att Kåre gjorde rätt.

Månadens profil

En av Golf i Solens starka profiler är Joakim ”Jocke” Lagerkvist. Känd för oss alla som en positiv resurs, både som tävlingsledare och spelare.
Jocke började spela golf när han var 14 år, 1981 på Roslagens GK. Yrkesmässigt som greenkeeper har Jocke arbetat på fyra golfklubbar.
Start på Lisinge GK utanför Rimbo i Uppland. Därefter Mjölby GK för att under elva år lyfta Torreby GK i sköna Bohuslän till en härlig golfbana med hög kvalitet. Torreby kommer alltid att ligga Jocke varmt om hjärtat.
Sjöbo GK mitt i Skåne fick nöjet att ta lärdom av Jockes kunskaper några år. Men nu är han tillbaka på ”mammas gata”, eller ”gamla jaktmarker” som Jocke själv säger, till Roslagen och Roslagens GK.
Under ungdomsåren spelade Jocke på stabila 3 i hcp men har nu hcp 8 när han spelar på ”Vin touren” på Costa del Sol.
De senaste 20 vinterperioderna har han besökt Spanien och erkänner att det finns brister i spanska språkkunskaper trots många spanska vänner.
Förutom sitt stora intresse för golf finns ett varmt hjärta även för travsport och tack vara internet har han full koll på vad som händer i trav-Sverige trots sin vistelse i Spanien.
Vi önskar Jocke stort lycka till med sitt nya uppdrag på Roslagens GK och om du har vägarna förbi, tveka inte och ta kontakt med honom. Det gilla han.

Månadsmästare mars månad

Eva Schöllin 26 pp poäng
Erlend Wiik 27 pp poäng
Båda kunde defilera i mål då respektive tvåor inte deltog.

Sommarmöte på Nynäshamns GK, Körunda

En fin tradition inom Golf i Solen är våra träffar i Norge eller Sverige under sommarperioden. I år är det dags att träffas i Nynäshamn med spel på Nynäshamns GK, Körunda, Ösmo.
Vi träffas, har trevligt, spelar golf och njuter av den fantastiska miljön 11 - 12/8. Vi vet att våra värdar Ellinor Fredsborn och Per Snäll, som också är tävlingsledare i Spanien, kommer att ta väl hand om oss och göra sitt bästa för att arrangemanget blir en tiopoängare.
Gå in på hemsidan och anmäl dig.

Eagle

Grattis till Ulf Ekström som gjorde Eagle på Paradors tuffa tolfte hål, som mäter 482 meter. Tre väl riktade och avvägda slag gjorde bedriften till verklighet. Skickligt gjort, eller hur!

Golf i Solens fina pikétröja

Nu kan du köpa den Golf i Solen profilerad pikétröjan hos Sunshine Golf i La Cala de Mijas. Härlig fin kvalité.
Nu ser vi fram emot många nya härliga golfrundor på Solkustens fina banor. Under sommaren är vi färre på kusten och njuter av den svenska, norska, danska, och finska sommaren.
Till hösten ses vi igen och kommer fullt laddade efter sommarens golfrundor på hemmaplan. I november ska vi resa till Novo Sancti Petri den 13-14/11. Kolla hemsidan för mer information.
Det är vi som tagit hand om er i nästan alla 1 000 golftävlingar. Eva, Tommy, Lena, Juul, Monica, Per och Ulf. Några har kommit några har gått, men stommen har bestått.
 
Njut och må bra!

Vid pennan
Peter

Kommande golftävlingar

Datum dag tee time Bana Antal Typ
2019-04-29 mån 14.00 Santana 3 spelformer  40 lagtävling
      6 bästboll, 6 greensome, 6 Pb    
2019-05-01 ons 11.04 Parador 32 Pb
2019-05-03 fre 12.24 Lauro 24 Pb
2019-05-05 Sön 14.30 MijasLO 20 Pb
2019-05-06 mån 14.30 Santana 36 Pb
2019-05-10 fre 10.32 Parador 20 Pb
2019-05-13 mån 14.30 Santana 32  
           
2019-08-11 sön   Sommarträff, Körunda GK Sverige  
2019-08-12 mån   Sommarträff, Körunda GK Sverige  
 

Golf i Solen: Golfare i Solen önskar En God Fortsättning

Resan till Montenmedio i november var en spännande upplevelse för många! Att umgås med trevliga vänner och nya trevliga, spännande och ibland okända golfare är väl det som är styrkan i att alla alltid är tillmötesgående och inbjudande oavsett vilken ”boll du hamnar i”. Det är ett sant nöje att få vara med på dessa tillställningar!

Vi hyrde hela hotellet och ägarna fick fullt upp med att hålla Golf i Solen-tempo! Frukost, spel och middag tillsammans i en härlig spansk miljö där kvällen avslutandes med trevlig allsång. Efter två dagars golfande på en mycket svårspelad bana, som krävde mycket av spelarna. Några behärskade elementen bättre och stod därmed som segrare. Vinnarna var lag Göran, Jocke och Signe på 85,5p.

Det anordnades också en speciell eclectic lagtävling. Vinnare i damklassen: Hilde 40 p och i herrklassen: Jonas 44 p.

Santana var som oftast i sin bästa skrud. Denna fantastiskt trevliga bana ger ofta många, mycket bra resultat. Denna dag var det svåra förhållanden. Som vinnare fick vi se Kaj 35p och vår härliga Monica 30p. För första gången i Golf i Solens historia var CBA - 2. Kan tänkas att några fick sänkt hcp.

Näst ut var Bästboll på Guadalhorce med Sponsor Unioptica. Regnet fullkomligt öste ned på morgonen men denna bana är som tur är väldränerad och det var inga som helst problem för några att spela bra golf. Vinnare i A-klassen: Martine/Rolf 40p. B-klassen vanns av Carola/Gunilla 34p. Grattis till alla som trotsade vädret denna dag!

 

Tänk att vi alla är så lyckligt lottade att vi kan spela golf nästan hela året om! Det är till stor del Monicas förtjänst. Denna dag var även maken Palle med och höll ordning. Monica har sitt lilla register där hon har full koll på oss alla. Kanske vi får någon extra julklapp på axeln om vi sköter våra scorekort ordentligt.

Det finns många eldsjälar i GIS som ser till att allt är ordnat för oss och en av dem är Joacim, som dessutom tillhör de bästa golfare vi har i föreningen. Joacim är stabil och det är det inget tvivel om då han blev månadsmästare samt närmast pinnen på Lauro. Det var absolut ingen självklarhet att han skulle vinna då Janne gav honom en rejäl match om slutresultatet. Att vara så skickliga med deras låga hcp det är synnerligen imponerande! Lena, en annan eldsjäl, lyckades vinna damernas titel. Grattis!

”Spela boll, spela boll, spela kula, de är röda, de är gröna, de är gula.” Ja, så är det för många av oss. Att följa med en grön eller röd boll kan vara en utmaning, speciellt som spelaren med den gröna bollen slår en rekordlång drive på bortemot 280 meter. Aj, aj, aj. Så den bara försvann! Leta, leta och där ligger den gröna bollen. Efter en enkel chip från bunkern blev resultatet till ett Sandy-par. Att namnge någon så där utlämnande är ett måste, Ulla Lundqvist lyckades med detta på Lauro. Grattis!

Lite fler resultat och vilken härlig dag på Guadalhorce och vilka resultat. Marie 32p, Ulla 30p, Janne (11) 45p och Kenneth 36p. Reidar närmast pinnen på 2:an: 1,2 m.

Sedvanlig Jul-golf på Santana GC och julmiddag på Santa Clara. Att mötas i Spanien och få känsla av tillhörighet, det är lycka det!

Vinnare denna dag: Gerda, Monica, Dan och Martin på 88p. På 2:a plats: Isa, Bosse, Thomas och Mr.X på 86p. Grattis!

Tomtemor önskar ett riktigt Gott Nytt År!

Vid pennan

Kommande golftävlingar  
datum dag tee time bana antal typ
2019-01-02 ons 11.00 La Cala 20 Europa
2019-01-04 fre 10.32 Parador 28 A slag+5, B Pb
2019-01-06 sön 12.30 MijasLL 20 A slag+5, B Pb
2019-01-07 mån 11.30 Santana 48 A slag+5, B Pb
2019-01-08 tis 10.32 Parador 28 A slag+5, B Pb
2019-01-11 fre 11.07 Atalaya New 40 OoM1
2019-01-13 sön 10.00/13.00 Cerrado del Aguila 32 Eclectic, lunch
2019-01-14 mån 11.10 Santana 52  
2019-01-15 tis   6 bästboll, 6 greensome, 6 Pb    
2019-01-16 ons 10.04 GH 32  
2019-01-18 fre 10.32 Parador 40 A slag+5, B Pb
2019-01-20 sön 12.30 MijasLO 24 A slag+5, B Pb
2019-01-21 mån 11.10 Santana 60 Eclectic 1 Pb
2019-01-22 tis 10.32 Parador 40 A slag+5, B Pb
2019-01-25 fre 11.28 Santa Maria 40 OoM 2
2019-01-27 sön 12.00 Santa Clara 52 PP1
2019-01-28 mån 11.10 Santana 68 Eclectic 2 Pb
2019-01-30 ons 10.04 GH 40  
2019-02-01 fre 10.32 Parador 52 PP2
2019-02-03 sön 12.30 MijasLL 28 A slag+5, B Pb
2019-02-04 mån 11.30 Santana 64 alla slaggolf
2019-02-05 tis 10.32 Parador 60 A slag+5, B Pb

Golfsidorna Apr 2019

AHN Golf

20 februari - Golfhäftet Trophy - Greensome
Ett stort tack till Kristina och Eckhardt för ett fantastiskt arrangemang på El Chaparral.
I dag var det 3:e chansen i Golfhäftet Trophy med 60 deltagare. De som åker till Brohof för finalspel och vinnare blev Rolf Johansson och Ivar Karlsson med överlägsna 44 poäng. Andra platsen har Uno och Margareta tydligen prenumererat på, med 37 p. På pallen var också Roland Gyllenhammar och Bern-Åke Karlsson, också 37 p.

Veckogolfen

Det finns två spelare som haft en riktigt fin form i vår. På herrsidan Leo Kerkenberg och på damsidan Eva Wenström. Vi gratulerar till de fina resultaten.
På vår hemmabana Los Olivos träffas vi och spelar på måndagar. Där kan ni finna bland annat finna dessa AHN-medlemmar.

Partävling

9 mars: El Paraiso – Giftbägaren alt. Lösa förbindelser
 
1 19 Viola och Kjell Danielsson 74
2 21 Gerda och Bo Gardebom 68
3 28 Hjördis och Bengt Fahlstedt 66
 
Vi gratulerar vinnarna Viola och Kjell Danielsson som fick en inteckning i pokalen Giftbägaren. Alla hade vi en härlig dag på El Paraiso. Även ett grattis till vinnarna Elisabet Otterstedt och Stefan Jansson av Lösa förbindelser.
 
Golfkalender

Återstående tävlingar arrangerade av AHN:
 
Datum Dag Tid Tävling Golfbana Spelform Delt Anmälan Delt.avg GF Buggy
APRIL                    
1 10.00 AHN Cup 6/6 Los Olivos PB 72 31-mar   50  
5 Fr 10.32 Veckogolf Parador Bästboll PB 2M 48 04-mar   50 25
8 10.40 Veckogolf Los Olivos PB 40 04-jun   50  
10 On 08.30 Veckogolf La Cala/Europa Scramble Slag 4M 40 04-apr   59 inkl.
12 Fr 10.04 Veckogolf Guadalhorce PB 40 04-okt   50 30
15 10.40 Veckogolf Los Olivos Slaggolf 40 13-apr   50  
17 On 10.00 Veckogolf Santana 3x6 40 43742   65 inkl.
19 Fr 0,439 Veckogolf Parador PB 32 15-apr   50 25
22 10.40 Veckogolf Los Olivos Slaggolf 32 43575   50  

Vad händer i sommar

Hemvändare till Sverige
Traditionsenligt spelar vi som är i Sverige i sommar en Eclectic-tävling på Ombergs Golf Resort med övernattning den 26-27 juni.
Anmälan går att göra på: https://www.ahngolf.net/bokning-listor
 
Sommarerbjudande
Till våra medlemmar som är Solkusten trogna har AHN ett sommarerbjudande på
Alhaurín Golf:
Greenfee, Buggy och Middag (inkl. dryck) för 45 euro, under perioden maj-september.
Det kräver att ni har AHN-voucher, som under sommaren löses hos Rent a Car RIOS, Calle Teresa Zabell, 3, 29640 Fuengirola, och visar giltigt medlemskort.
Se mer information på hemsidan: www.ahn-fuengirola.net
 

 

Golf i Solen

Klubbmästerskapsmånaden för Golf i Solen
Under mars har GiS spelat individuellt klubbmästerskap på Santana och ”Äkta Makar” på El Higueral.
 
Individuellt klubbmästerskap
På Santana kämpade spelarna över två dagar. Vi njöt av Santanas gästfrihet, fina bana och oerhört trevlig stämning. Den nya härliga terrassen i anslutning till restaurangen gör det extra festligt när vi samlas efter golfronden och prisutdelning. Det känns som att den klassiska ölen smakar än bättre nu.
 
Vinnare efter 36 håls spel blev i damklassen Sanna Wolmefelt, 164 slag totalt, och i herrklassen Erlend Wiik, 158 slag totalt. Grattis till segrarna som tog emot de ärofyllda vandringsprisen.
I damklassen blev Karin Wolmefelt tvåa och Signe Höstbjör trea. Tvåa respektive trea i herrklassen blev Terje Jensen och Helge Ramsfjell.
Stämningen var hög ute på banan och det märktes att deltagarna var fokuserade och vill prestera sitt bästa.
 
Klubbmästerskap Äkta Makar
För Äkta Makar handlade det om att hålla nerverna i styr över 27 hål foursome. Vilket ibland visar sig inte vara så enkelt. Kampen utspelades på El Higuerals intressanta bana som i vanlig ordning var välskött.
Efter 27 hål stod Hildegunn och Ola Magne Trydal som segrare med Kirsten och Jerker Sörensson som tvåa. Trea kom Gerda och Bo Gardebom.
Stort grattis.
 
Månadens Golf i Solen profil
Denna månad presenteras en man som spelat golf i ca 20 år. Under dessa år har han varit mycket framgångsrik och fortsätter att vara en stabil golfare med goda resultat. Hans hcp i dag är 10,4. Före golfintresset spelade Terje fotboll men tyckte vid 50 års ålder att ljumskar och muskler tog för mycket stryk.

Terje Jensen, känd för oss alla, började slå sina första golfslag i en källare hemma i Bodö, där Björn Lindgren hade satt upp ett nät. Vid denna tiden, i början av 90-talet fanns, ingen golfbana i Bodö. De blev ett gäng i Bodö som var intresserade. Även Terjes fru Marie var med i gänget. Grönt kort måste man ha och detta skaffades på Skellefteå GK. Gänget for 52 mil enkel väg (!) för att spela upp och klara det skriftliga provet för kortet. Bara resan ToR till Skellefteå var en bedrift i sig. Banan i Skellefteå var Terjes hemmabana under 4 år. Salten GK i Bodö, där både Terje och Marie har haft ledande positioner, började sin verksamhet på 90- talet. Även Kjell Kolstad deltog aktivt i klubbens verksamhet.
 
Terjes framgångar är många. Förutom många segrar på våra veckotävlingar kan nämnas fyra gånger klubbmästare senior på Salten GK. Tre gånger Nordnorske Mästerskap. En fjärde och en femteplats i Norska Mästerskapen. En andra plats i Öppna Schweiziska seniormästerskap amatör, klass 70 plus för 3 år sedan. ”Da var det kjekt å si at man var norsk!”. Klubbmästare i Golf i Solen. A-klass-segrare i Sydkusten Trophy. Terje har spelat golf i Skandinavien, på Brittiska öarna, i Thailand och Malaysia.
 
Framgångar fortsätter inom Golf i Solens verksamhet. Något han älskar eller som han säger: ”Marie och jag har funnit vårt Golfmecka”. Terje är imponerad över Monicas engagemang och att vi ”Golf i Solare” får spela på många banor, bra arrangerade tävlingar och att vi är så många från olika länder som har möjlighet att träffas och njuta av golfens idé. Livet med Golf i Solen blir en fest. Men det viktigaste för Terje är att kunna hålla på med golf, oavsett resultat.
 
Närspelsträning på Jiminez Golf Acadamy
Ett härligt gäng ställde upp på tävlingen 9x2 hål på Jiminez Golf i Torremolinos.
En spännande utmaning med dessa korta hål som sätter nätspelet på prov. En fin dag som avslutades med paella, musik och allsång.
Grattis till dagens vinnare som visade hur man bäst ska hantera de korta klubborna, Babban för damerna och Roar för herrarna. Övriga pristagare är också med på bilden.
 
Vid pennan
 
Peter

Kommande golftävlingar

date day tee time cource antal typ
2019-03-31 sön 13.30 MijasLL 32 A slag+5, B Pb
2019-04-01 mån 13.10 Santana 64 Pb, BB4/4
2019-04-02 tis 10.32 Parador 48 PP1
2019-04-05 fre 12.06 Lauro 40 Pb
2019-04-07 sön 14.30 MijasLL 32 PP2
2019-04-08 mån 13.10 Santana 64 Pb
2019-04-10 ons 10.04 GH 48 PP3
2019-04-12 fre 10.32 Parador 52 PbA slag+5, B Pb
2019-04-14 sön 14.30 MijasLO 32 PP4
2019-04-15 mån 13.10 Santana 60 Pb
2019-04-17 ons 10.24 Parador 48 A slag+5, B Pb
2019-04-19 fre 09.04 Lauro 32 PP5
2019-04-21 sön 10.00/13.00 Cerrado del Aguila 32 Pb, Eclectic
2019-04-22 mån 13.10 Santana 60 PPF
2019-04-24 ons 10.04 GH 48 Pb
2019-04-26 fre 10.32 Parador 32 Pb
2019-04-28 sön 14.30 MijasLL 20 Pb
2019-04-29 mån 14.00 Santana 40 lagtävling
      6 bästboll, 6 greensome, 6 Pb    
2019-05-01 ons 11.04 Parador 32 Pb

AHN Golf - januari

19 november: Mijas-Los Olivos

Eclectictävlingarna, resultat av 3 tävlingar, som har spelats på Los Olivos avslutades den 19/12

1 A Rolf Stigson 61,7
1 B Jens Kristfeldt 70,0
1 D Evw Wennström 67,0

Tre glada pristagare: Rolf Stigson, Eva Wennström och Jens Kristfeldt.

26 november: Mijas-Los Lagos

Klubbmästerskap

1 A Göran Hongell 87
1 B Hans Aggesjö 83
1 D Mirja Viinanen 100

Segrare: Göran Hongell och          Närmast hål: Rolf Johansson

Mirja Viinanen .                                    och Christina Andersson.

25 november: Cabopino – Middagsgolf

Tävlingen var en 4-manna scramble. Banan var ganska blöt och spelarna kunde inte helt och hållet spela i torrt väder. Efter tävlingen åt vi traditionsenligt en lunch med en välsmakande ugnstekt anka.

Resultatbörsen

 

28 november: Rio Real – AHN Cup 3

1 A Tore Korp 33  
1 B Claes Öster 28 NH
1 D Margareta Andersson 33 NH

 

3 december: Los Lagos

1 A Lars Baureus 35  
1 B Jan Östman 30  
1 D Margareta Andersson 33  

5 december: Santana

1 A Ingo Koeler 71  
1 B Jorma Leinonen 67  
1 D Christinaa Andersson 73  

6 december: Parador

1 A Ilkka Kylmälä 68  
1 B Göran Asplund 77  
1 D Renata Asplund 75  

 

8 december: Calanova

1 A Torsti Metsola 37  
1 B Seppo Sarkiknen 67 NH
         

9 december: Atalaya Old

1 A Ingo Koeler 32  
1 B Hans Aggesjö 34  
1 D Pirkko Hongell 31  

10 december: Los Lagos

1 A Olli Rousi 37  
1 B Jan Östman 36  
         

Golfkalender

Januari 2019

Datum Dag Kl Golfprogram Golfcource Spelform GF-pris Buggy
1 Ti 11.00 Hangover Cup Santa Maria Scramble 42 35
7 10.30 Veckogolf Los Lagos Poängbogey 47 10
9 On 09.00 Veckogolf La Cala/Europa Scramble 40 inkl.
11 Fr 10.32 Veckogolf Parador Poängbogey 50 25
14 10.30 Veckogolf Los Lagos Poänbogey 47  
16 On 10.00 Veckogolf Santana Poängbogey 65 inkl.
18 Fr 10.04 Veckogolf Guadalhorce Slaggolf 50 30
20 09.12 Veckogolf Lauro Scramble 45 32
23 On   Veckogolf Calanova Poängbogey 55 inkl.
25 Fr   Veckogolf Alhaurin Scramble    
28 10.30 Veckogolf Los Lagos Poängbogey 47 10
30 On 12.30 Veckogolf Santana Slaggolf 65 inkl.
               

Välkomna till golfsäsongen 2019, med de bästa GF-priserna och bästa starttiderna.

 
 
AHN Golf
 
 

Norrbom Marketing

Kontakta oss

Läsarservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tel. 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com