Middel Views, att bo nära havet tas till ny nivå

Middel Views, att bo nära havet tas till ny nivå

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Oavsett vad du har hört är Costa del Sol inte bara sandstränder och klara, turkosa vatten. Här kommer du till din förvåning upptäcka att geografin är mycket varierande med sanddyner, grottor, klippor och flodmynningar samt charmiga byar och pittoreska hamnar som bara väntar på att upptäckas. Och inte att förglömma bergskedjorna som ligger parallellt med kusten, som inte bara bidrar till utsikten, utan som även är med och skapar det unika klimatet i trakten. Vem vill inte bo här?

AEDAS Homes har många fastigheter nära kusten; det handlar bara om att hitta den som är rätt för dig. Havsutsikt förhöjer inte bara njutningen av ditt nya hem: tänk dig att sitta utomhus och blicka ut över omgivningen med en kopp kaffe eller din favoritcocktail, se den fantastiska solnedgången över Medelhavet från ditt fönster eller promenera ned till stranden efter middagen… det kan inte bli mycket bättre.

Middel Views, helt nya nyckelfärdiga bostäder i Fuengirola

Ditt nya hem ligger i Fuengirola kommun, en stad som anses vara en priviligierad del av Costa del Sol. Detta är platsen som AEDAS Homes har valt för att bygga Middel Views.

Fas I är en samfällighet som består av 85 bostäder (lägenheter med 2, 3 och 4 sovrum, samt garage och förråd) skapad för att möta alla dina behov på Costa del Sol. Platsen är utmärkt: beläget på en kulle har projektet fördelen att bostäderna har en imponerande havsutsikt. Detta innebär att du kan njuta av Medelhavet utan att du ens behöver lämna ditt hem, och dessutom ha en magnifik panoramautsikt över Fuengirolas skyline.

Fas II består av 45 bostäder (lägenheter med 2, 3 och 4 sovrum, samt garage och förråd) och utmärkta bekvämligheter: gemensam swimmingpool, barnpool, takvåningar med bubbelpool, landskapsträdgårdar, bastu, solenergi, gemensam parkering och förvaringsrum.

Byggandet av Middel Views I och II är nu färdigt. 

Färdiga för inflyttning när det passar dig, vi har fortfarande lägenheter med 2, 3 och 4 sovrum till salu, inklusive takvåningar med utsikt över Medelhavet samt marklägenheter med stora uteplatser. 

Ett område med perfekt kommunikation

Att ta sig till och från ditt nya hem i Fuengirola är lätt och enkelt både med bil och tåg. Med vägarna AP-7 och A-7 tar det bara 10 minuter till Málaga flygplats, och på bara 15 minuter tar du dig in till Málaga stad och Marbella. Föredrar du kollektivtrafiken ligger tågstationen Carvajal (linje C1) nära Middel Views II, och därifrån tar tåget dig till centrala Málaga.

Boka en livevisning av Middel Views

Vi tar våra bostäder till din skärm. Nu kan du ansluta live med Middel Views direkt från din mobil eller dator. En professionell mäklare kommer att visa dig området, alla bekvämligheter samt bostäderna, och du får möjlighet att ställa eventuella frågor, allt medan du sitter hemma i soffan!

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

SUECO

PLUS+

SPARa 20%

00
Dagar
00
Timer
00
Minuter
00
Sekunder

Spara 20% på ditt första år med SuecoPlus+

Använd koden:

plus2021

Sök på En Sueco