Aktiv semester – i okända delar av Spanien och Sverige

I din egen takt utan packning

MAT och KÄRLEK behöver vi för att överleva. För vissa är resandet lika viktigt. De här tre ingredienserna gör livet värt att leva – för åtskilliga i dag!
Många RESER ofta, några någon gång per år, en del avstår av olika anledningar att resa till en plats längre bort än de bor. Man kan säga att målet med resan inte alltid är slutmålet utan i stället upplevelsen av ny plats och nya människor.
Men vissa av oss behöver inte alltid umgås i grupp eller bli ledd varje timme av en guide/reseledare, utan vill bara få vara ensam med sig själv eller med någon man trivs och umgås med i resandet.
ALEX STIGAR har skapat en etappmanual + karta som aktivt “leder” dig från en väl utvald plats till en annan – till fots eller på cykel, utan packning. Packningen blir biltransporterad åt dig! Hämtning, alternativt lämningstider är viktiga! Annars finns en följebil nära och en svensk färdledare/pålitlig taxichaufför.

Tryggt och säkert

Så har Alex Stigar med glädje “lotsat” flera hundra självaktiva resenärer på spanska fastlandet, Mallorca, Gotland, Skåne, Blekinge och i Sápmi.
I höst även till Gran Canarias högplatå samt El Hierro. Det är de stolta över!
Det tog Alex Stigar sex år att slutföra de här resmålens dagsetapper bortom allfarvägarna.
Resmålen är också kända för sina kockar samt fina råvaror och menyerna de skapat i världsklass! Naturen är anslående och kulturbyggnaderna är prisade av UNESCO.

TID FÖR DIG!

Alex Rosengren, ägare, koordinator, utbildningsledare samt guide och färdledare, hälsar dig välkommen att kontakta honom för mer information.
Spanskt tel. +34 663 259 860/ Svenskt tel. +46 70 367 09 00

Norrbom Marketing

Kontakta oss

Läsarservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tel. 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com