La Liga-start med nytt Málaga-lag

Det finns mycket som gör La Liga-starten spännande för Málaga CF måndagen den 21 augusti kl. 22.00 på Estadio La Rosaleda i Málaga, där motståndarlaget är Eibar från Baskien.

Inte färre än åtta nya spelare har anslutit sig till tränare Michels trupp, efter att 13 har lämnat laget – slutat, sålts eller hyrts ut.
Toppnamn som målvakten Kameni, kaptenen Camacho, skyttekungen Sandro och stortalangen Fornals är borta.
Bland de nya finns argentinaren Cecchini från Buenos Aires, fransmannen Baysse från Nice, den spanska U 21-landslagsspelaren Gonzales från Sevilla och anfallaren Borja Baston, spanjor, inhyrd från engelska Swansea. Som målvakt står nu Roberto från Espanyol i Barcelona, som tidigare hade en fantastisk säsong i den grekiska storklubben Olympiacos.

Den nya truppen spelade tillsammans i såkallade testmatcher i Spanien och Tyskland och det blev en seger – i fredags La Liga-konkurrenten Villarreal i Cadiz.
”Den insatsen gör mig optimistisk”, säger Michel.
 
Biljetter till Eibar-matchen på måndag finns hos La Peña de Dinamarca:
kontakt@malaga-support.dk, info@malaga-support.dk, +34 617 700 424
 
MalagaCF2
 
MalagaCF3
 

Tribunplatser finns hos La Peña de Dinamarca

 Fotbollsintresserade, såväl på Costa del Sol som i andra länder, är välkomna att kontakta La Peña de Dinamarca för biljetter till La Liga-matcherna på Estadio La Rosaleda, i Málaga. Klubben har fina tribunplatser på den ena långsidan, i skydd för eventuellt regn.
Programmet för La Liga-matcherna på Estadio La Rosaleda säsongen 2017-2018 kommer att presenteras i mitten av juli. Första matchen spelas helgen 19/20 augusti.
Medlemsrabatter till alla matcher.

Kontaktpersoner:

Sekreterare: Louise Kathrine Pedersen
661 959 681
kontakt@malaga-support.dk
 
Ordörande: Morten Møller
617 700 424
info@malaga-support.dk
 

Norrbom Marketing

Kontakta oss

Läsarservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tel. 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com