Ny thriller kommer från Marbella

Marbella är populärt – även för filmbranschen. Om bara några dagar, närmare bestämt den 21 juni, har ännu en ny serie från staden premiär på Netflix. Det är företaget Vaca Film som står redo med en ny thriller som handlar… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Försäljningen av lyxbostäder ökar igen

Fastighetsförsäljningen på Costa del Sol sjunker men försäljningen av lyxvillor i Marbellaområdet ökar återigen från och med andra halvåret. Så låter det från den privata föreningen av entreprenörer och yrkesverksamma, DOM3. ”Efterfrågan och försäljningen ökar nu igen efter en liten… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Föreståndaren för djur-”Auschwitz” i Torremolinos får ny fängelsedom

Många minns fallet ”Parque Animal” – det falska djurhemmet i Torremolinos, där hundratals hundar och katter, under stort lidande, avlivades för pengar. Det handlar om ett av de allvarligaste fallen av djurmisshandel som upptäckts i Spanien. I teorin var det… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Byggbranschen i behov av 10 000 arbetare

Byggbranschen i Málagaprovinsen befinner sig i en period med mycket aktivitet, särskilt i Málaga stad och på Costa del Sol. Föreningen för konstruktörer och utvecklare i Málaga (ACP) uppskattar att branschen är i behov av ytterligare 10 000 arbetare, men förklarar… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

7 av 10 hem i La Merced nu turistlägenheter

Om Picasso hade fötts i staden Málaga i dag, hade han med största sannolikhet inte fötts i kvarteret La Merced, eftersom hans föräldrars hus förmodligen sedan länge hade byggts om till turistlägenheter med korttidsuthyrning. Enligt siffror från den spanska nationella… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Veras Veranda: Salted Caramel Chocolate Chip Cookies

Småkakor är helt klart en gåva till smaklökarna, och så lätta och goda i sommarvärmen, om man känner för bara något litet sött. Nästan alla har en småkake-favorit. Själv har jag dock svårt att välja – för det finns så många som är så goda, och så finns det ju även cookies. Och just denna […]

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.