Stärk din hörsel hos Vitamina i Centro Idea

Stärk din hörsel hos Vitamina i Centro Idea

Hörsel är förmågan att uppfatta ljud genom vibrationer i örat och översätta ljuden till nervimpulser som genom nervsystemet transporteras till hjärnan. Vita Ear baseras på ett naturligt kombinationsextrakt av ginkgo biloba och fransk maritim tallbark samt magnesium.
 
Ginkgo biloba är en unik trädart utan levande släktingar. Den kommer ursprungligen från Kina, där flera träd planerade utan för tempel är mer än 1 500 år gamla. Ginkgo biloba är en levande fossil och kan jämföras med fossiler från 270 miljoner år sedan. Ginkgo biloba bidrar till att upprätthålla en normal hörsel. Frank maritim tallbark innehåller biologiskt aktiva flavonoider, som bland annat är känt för att förbättra blodcirkulationen, reducera inflammation och förebygga allergi.
 
Magnesium hjälper till att bevara en normal funktion av nervsystemet och bidrar till en normal elektrolytbalans.
 
Produkterna kan köpas hos Vitamina i Centro Idea.
Av Vitamina i Centro Idea.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.