AHN Golf – December 2021

AHN Golf - December 2021

Okt. 22, 2021 – Santa Clara Golf

Första Golfhäftet Trophy-tävlingen spelades på Santa Clara Golf i Marbella. 56 tappra spelare njöt av en strålande dag på golfbanan. Bengt Fahstedt lyckades att komma närmast hål, på hål 15, och fick som pris en voucher från FootJoy på ett par nya golfskor. Trevligt pris!

Bra spelade Eva och Björn Lagerlöf, som blev tvåa på 39 poäng och vann en golfresa till Mallorca. Grattis!

Historia skrevs när Sari Harlainen och Stefan Jaensson lyckats att pricka in formen igen och gjort den smått osannolika bedriften att för tredje gången vinna första priset, spel och övernattning på Bro Hof Slott, där de möter övriga segrare från samtliga Golfhäftet Trophy tävlingar.

Nov. 7, 2021 – Marbella Golf & Country Club

Andra tävlingen spelades på Marbella Golf & Country Club i regi av AHN. Strålande väder och en trevlig bana i mycket gott skick, fast lite knixig här och var, mötte de 52 deltagarna. Många duktiga spelare höll sig framme på resultatlistan. Göran Andersson tog närmast hål-priset, Eva och Björn Nordwall blev trea, Anita och Lars Bauréus blev två. Och så har vi segrarna Marie Tegnér och Göran Larsson, som vann på 42 poäng och får ställa in sig på att spela på Bro Hof Slott i sommar. Bra spelat!

Tack Kristina och Eckhardt Metzner för trevligt arrangemang.


HIO

Grattis till Uno Andersson!

Uno slog till med sin andra HIO i AHN:s regi, nu i Montecastillo på hål 8.

Eva och Björn Lagerlöf samt Margareta intygade att bollen gick rakt i hål. Efter avslutad runda avnjöts cava.


Nov. 11, 2021 – Travellers Cup

Resan gick i år till Montecastillo Golf Resort.

Vi hade två dagars golfspel med en kulturell mellandag med en resa till i Cádiz.

I år dominerades prislistan av våra duktiga damer. Av de tolv första platserna, belades tio platser av damer och på de fyra första hade vi Ingegerd Forsell, Ulla Billing, Anita Baureus och Margareta Palmqvist. Grattis!


Månadens blomma

Månadens blomma går till Eva & Björn Nordvall, som tack för den fantastiska dagen i Cádiz, kulturdagen under Treveller C. Foto: Eva Nordwall

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.