AHN Golf – November 2021

AHN Golf - November 2021

Från Höstpremiären på Los Olivos

Den 27 september var det höstupptakt för AHN-golfen. På måndagar fortsätter vi att spela på Mijas.

I väntan på prisutdelning.
Glada pristagare.

AHN:s Golf Events

Under perioden september och oktober har föreningen öppnat upp med de ordinarie aktiviteterna inklusive klubbkvällar. Också Golfens spelkalender har släppts. Efter premiären på vår ”hemmabana”, Mijas GC Los Olivos, har vi hunnit spela banorna Santana, Parador, Los Olivos, Miraflores och Calanova.

Vi har upplevt en mycket glädjande trend, då medlemmarna återvänder och strömmen av nya medlemmar är rekordstor – majoriteten av dessa har golfen som sitt huvudintresse.

Kommande golfevents ser ut att fyllas med spelsugna medlemmar. Se www.ahn-fuengirola.net/golfkalender.

En återkommande uppskattad golfresa är den till Monte Castillo den 9-11 novmeber, AHN Traveller Cup (sponsor är Golfhäftet). Två dagars spel med en kulturdag där emellan, då vi besöker Cádiz, en av Europas äldsta sjöstäder, där lokal guide möter upp.

Ett av de största eventen som AHN arrangerar är Golfhäftet Trophy. Segrarna går vidare till finalen på Bro Hof Slott Golf Club. Första chansen var tävlingen den 22 oktober på Santa Clara. Nya chanser kommer den 7 november på Marbella GC och den 5 december på Atalaya Old Course.


Röster från våra medlemmar

Santa Maria Golf Club (Marbella)

En pärla över förväntan. Utmanande och rolig. Nu är det högsäsong så det var fullt med spelare, vilket ledde till försenad start och väntan på i stort sett varje hål. Men är det semester så är det.

Det är en okej bana att gå, men rätt många backar är det allt. En bra AHN-rabatt gjorde inte saken sämre.

Mijas Golf Club – Los Olivos och Los Lagos

Båda banorna är i riktigt bra skick och inbjöd till bra spel. Under pandemin har banorna varit veckovis alternativt öppna, så de har fått vila emellanåt. Därför har slitaget inte varit så stort och banpersonalen har haft tid att hålla banorna i trim. Snabba greener och enkla att gå, rekommenderas. Toppenbanor till bra pris med AHN-vouchers.


Månadens blomma

Månadens blomma (Fjärilsnycklar) går till Stefan Dolvander med flera, som utvecklat vårt högklassiga Bokningssystem, specialanpassat för AHN Golf och integrerat med vårt medlemsregister. AHN är stolta över att ha sådana proffsiga och kunniga medarbetare. De har lagt ned mycket tid, för att vi ska ha en så väl fungerande produkt till vår hjälp för att administrera föreningens golfverksamhet.  Luis Macho och Anders Wertén

Ny chef för Akademin på Alhaurín Golf.

Han heter Luis Macho Lasso och är en mycket engagerande person, med stort tålamod och positiv inställning.

Anders Wertén vill varmt rekommendera att ni anlitar honom, då han är en fantastisk tränare, med framförallt närspel som specialitet. Han pratar bra engelska och har en fantastisk förmåga att förklara ”spelet” på ett enkelt sätt. Han jobbar både med individuella- och grupplektioner i närspel och svingteknik.

Han nås på telefon +34 648 927 197. Tala om att du är AHN-medlem och att Anders Wertén har rekommenderat honom.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.