Ett mecka för matt-älskare – persiska mattor till fantastiska priser

Ett mecka för matt-älskare – persiska mattor till fantastiska priser

Med tusentals mattor öppnar Galeria Pazyryk Fuengirolas största rea-utförsäljning av orientaliska mattor. Denna försäljningsutställning, på IPV Palace & Spa, kan till och med få Aladdins flygande matta att säga ”Wow!”.

 
Hög kvalitet och fint hantverk är kännetecknande för persiska mattor och nu har du möjlighet att köpa en fin, handvävd persisk matta för upp till 75 procents rabatt, när Galeria Pazyryk har lagerutförsäljning av persiska mattor i Fuengirola, på Hotel IPV Palace & Spa, precis vid motorvägen och Castillo de Sohail.
”Mattorna kommer från en konkurrsutförsäljning i Hamburg och de ska säljas vidare så snabbt som möjligt. Det är därför som vi kan ge ett så unikt pris och bra erbjudande”, berättar Hamin Jankouk, som är företagets representant i Spanien. ”Och mattorna är av bästa kvalitet”, betonar han och fortsätter: ”Alla mattor har äkthetscertifikat som garanterar att de är handvävda, orientaliska mattor från Persien.”
Mattvärlden är fascinerande med stor mångfalt och varje region i de mattproducerade länderna har sina egna mönster, sin egen kultur och sina egna knutar.
 
De bäst säljande mattorna har storleken 2,5 x 1,7 meter samt 2 x 3 meter. På denna utförsäljning kan du dock hitta mattor i alla storlekar, färger och från alla regioner, så det finns garanterat en som passar ditt hem.
 
Galeria Pazyryk har förövrigt en butik i Denia liksom en på Mallorca, samt på flera olika platser Tyskland. Skulle du vilja skicka en matta till Sverige har de också en fraktservice (normalt är det fem dagars leveranstid).
 
Lagerutförsäljningen av mattor hålls från den 1 till den 20 mars på Hotel IPV Palace & Spa. Du är alltid välkommen att ringa till Jankouk, som talar både engelska och spanska, på telefon: 660 39 49 17 eller 952 92 20 00.
Av Galeria Pazyryk

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.