WorkShop – ett par dagar i naturen kan förändra ditt liv

WorkShop – ett par dagar i naturen kan förändra ditt liv

– och det sätt som du upplever dig själv och din värld på.

Alla kan vara med när det bjuds in till WorkShop på en fin finca nära Álora den 25-27 maj.
 
 
Har du behov av att ladda batterierna efter vintern, slappna av i den härliga naturen, umgås med trevliga människor och djur, äta färgglad mat, svalka dig i poolen, gå långa, lugna promenader i bergen i det andalusiska inlandet – och vill du hitta dig själv igen – eller kanske för första gången?

”Jag kallar WorkShoppen ’Koppla ihop dig med Naturen – och var den Natur du är’ – och att göra det handlar inte bara om att förena sig med djur, träd, växter, Moder Jord, Universum… Det handlar i hög grad om att koppla ihop oss med oss själva, hitta in till vår inre källa, till vårt centrum. Vi människor är en del mycket fin natur, vi är natur! Och det glömmer vi ofta bort och ser i stället oss själva som separerade från naturen.
WorkShoppen är även en introduktion till BodyTalk för människor och djur, och det kommer att tittas på de grundläggande idéerna bakom denna spännande, enkla och kraftfulla behandlingsform, som kan förändra ditt liv genom att öppna upp för ett bredare perspektiv och en större potential. Deltagarna kommer att lära sig effektiva tekniker till att stärka immunförsvar, balansera ämnesomsättningen, sovmönster, stresstriggare m.m. samt till att ge mental klarhet och lugn. Att sammankoppla sig med medvetenheten, att vara medveten i livet i stället för att existera ’medvetslöst’ (i hamsterhjulet) är en magisk upplevelse. Och alla kan göra det!
Att delta kostar 750 euro inklusive fyra övernattningar på fincan (torsdag-söndag) samt helpension och undervisning (på danska) med massor av spännande, praktiska övningar med djur, växter och människor”, berättar Helle Espensen.
Vill du veta mer eller ha ett program skicka till dig, skicka då ett meddelande eller ett e-mail till Helle Espensen, auktoriserad BodyTalker
 
Tel. +34 607 62 91 06
Av BodyTalk Torreblanca

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.