AHN Golf – April 2021

AHN Golf - April 2021

HIO på Mijas Los Olivos, hål 3!

Den 8 mars slog Eva Nordwall ett fint slag för AHN-golf på måndagens veckotävling. Hon slog ut en boll på tredje hålet; den hamnade strax före green, rullade sedan upp på green och fortsatte rakt ned i koppen! En HIO på självaste internationella kvinnodagen!

Glada blev också medspelarna i bollen: Björn Nordwall, Martin Staf och Ulla Alroth, som givetvis fick vara med och dela på en flaska champagne!

Surt sa räven…

Sedan våren 2014 har AHN spelat match mot Veckogolfarna från La Cañada. När AHN stått för värdskapet, har vi spelat på Mijas Olivos. När Veckogolfarna stått för värdskapet har matcherna spelats på hemmabanan La Cañada.

Arrangemanget skapades för att stärka och utveckla relationerna mellan skandinaverna på Costa del Sol, även om många bor en rejäl resa mellan varandra.

En match på våren och en på hösten. Avslutning med måltid och stor prisutdelning till vinnande laget. Glad och god stämning. Hur har det gått? Se tabellen nedan:

Vari består det sura kanske någon frågar. Jo, den eländiga pandemin har lagt locket på även för denna aktivitet. Och det är surt. Det suraste är att inte få träffa alla glada vänner. Men, efter regn kommer solsken! Låt oss hoppas att vi kan återuppta matcherna i höst.

Birdie även utanför golfbanan

Det finns luckor i AHN-golfarens kalender om än inte så många. Då och speciellt i corona-tider med perimeterkarantän, då alla ska hålla sig inom sin kommun, finns i Fuengirola så mycket att utforska. En vandring utmed en av kommunens alla floder och vattendrag bjöd i februari på en överraskning. En liten and som inte liknade någon annan and i Río Fuengirola simmade lugnt tillsammans med gräsänderna. Fler AHN-golfare visade sig ha gedigna kunskaper om fåglar och kontakter som kunde sätta namn på denna lilla säregna and. En beigekindad and från Sydamerika. Den ska inte finnas här men gjorde det ändå. Det kan komma fler överraskningar, om inte annat under nästa golfrond med AHN. En spelpartner kan ha något nytt och spännande att dela med sig av. Så är det i AHN-golfen.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.