AHN Golf – September 2021

AHN Golf - September 2021

AHN Golf har höststart

Golfsektionen har med beaktande av pandemin beslutat att programmet för våra golftävlingar ska återgå till den omfattning som det har varit. Våra golfspelare har längtat efter att åter få spela och umgås på det sätt som varit kännetecknande för AHN-golfen – prestigelöst, trevligt och välordnat. Vi har fortfarande generösa avtal med de mest eftertraktade golfklubbar-na, vilket våra medlemmar får utnyttja, antingen vid privata bokningar eller många gånger ännu förmånligare paketpris i samband med våra tävlingar. Att kunna spela Rio Real för 50 euro har givetvis lockat många att spela den fantastiska banan. Det har också varit stort intresse för att prova Santa Clara, den senaste banan, som AHN skrivit avtal med. 

Sommar-golf år 2021 med AHN på Omberg

Signaturhålet, nr 13, par 5, med strålande utsikt över Vättern och den vackra Västgötasidan. För 19:e året i rad arrangerade AHN sommargolf. Anläggningen är mycket imponerande, ytterst välskötta ytor och i ständig utveckling. För närvaran-de byggs ytterligare en hotelldel med 50 rum, som öppnar våren år 2022. I år var vi totalt 84 personer från när och fjärran, varav 71 golfare, som gjorde upp om placeringarna i prislistan. Vi fick möta fyra representanter från sponsorn Jool Group, anförda av Kurt Carlsson, som mycket gene-röst bidrog med ett uppskattat prisbord. Vinnare i dam-klassen blev Elisabeth Korp och i herr-klassen Stefan Dolvander. 

Ett stort tack för ett mycket lyckat arrangemang till sponsorerna från Jool Group och tävlingsledningens Kristina och Eckhardt Metzner. Nästa år är det 20-årsjubileum! AHN:s sommargolf går traditionsenligt på Omberg veckan efter midsommar, den 28 – 29 – 30 juni. Reservera redan nu dessa dagar för den sommarens bästa golfupplevelse. 

Intensiva diskussioner i hela matsalen om förlorade golfslag, missade satta puttar, förmiddagens regn och njutbara måltider. 

Månadens blomma 

Månadens blomma går till Omberg Golf Resort i Östergötland, som under alla år ställt upp för AHN och nästa år också kommer att jubilera som Golf Resort i 20 år. Tillsammans med AHN blir det alltså dubbelt firande – ”40 år”?!

AHN Golfkalender

Golfkalendern ligger på AHNs hemsida, där ni kan boka er för de olika tävlingarna. 

Premiärer
AHN vecko-golf (måndagar på Mijas): 27 sept på Los Olivos. 
AHN Cup: 19 okt på Lauro. 
AHN Eclectic Traveller Cup: 9 nov – 11 nov på Montecastillo Resan går som vanligt till Jerez. Vi spelar i två dagar med en mellanlig-gande “Kulturdag”. Värdarna för kulturdagen är Björn och Ewa, som tar oss med till Cádiz, en av världens äldsta sjöstäder, där lokal guide möter upp. Det är VIKTIGT att ni anmäler er snarast möjligt, vi behöver boka hotellrum och bussar i god tid. 
Golfhäftet Trophy: 22 okt på Santa Clara. 

Välkomna att spela golf med AHN! 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.