3 svenska konstnärer i gemensam utställning i Estepona

Se hit alla konstintresserade! Den 11–18 oktober håller de svenska konstnärsvännerna Puck Jansson, Leif Ahrle och Staffan Säfwenberg en gemensam utställning i Estepona. Detta är tre konstnärer som haft konsten med sig hela sina liv, och som förenas av de två nämnarna – glädje och inspiration. Alla tre har inte bara olika stil, utan de […]

Spanjorerna har ändrat sina inköpsvanor

Först ut var Mercadona – nu följer andra stora livsmedelskedjor efter. Det har blivit populärt med livsmedelsbutikernas ”egna varumärken”. I sin senaste analys rapporterar analysinstitutet Kantar Worldpanel om en betydande förändring av köpvanorna i Spanien. Institutet drar slutsatsen att 60… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Stor efterfrågan på resor för äldre

Det tog inte mer än bara 48 timmar att sälja slut på 886 000 resor. De arrangerade spanska resorna för äldre, även kallade Imserso-resor, är populärare än någonsin tidigare. Alla resor som lades ut till försäljning sålde slut på bara… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Återigen vattenrestriktioner – förbjudet att fylla pooler

I samband med att vi träder in i oktober och lämnar sommarens högsäsong bakom oss upphör nu de undantag som tillåtit t ex fyllning av pooler och viss bevattning av trädgårdar etc. Detta innebär att användning av vattenresurser som är… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Varning för skadliga bekämpningsmedel i spansk frukt och grönsaker

Miljöorganisationen Ecologistas en Acción uppger att Spanien år 2022 sålde livsmedel med minst 106 bekämpningsmedel, inklusive 59 hormonstörande ämnen och 32 otillåtna ämnen. Det är slutsatsen i organisationens nya rapport, Rätten till dina hormoner. Bekämpningsmedelsrester i spansk mat, som analyserade de… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Fyra nya trafikradarapparater i Málaga

Under de kommande veckorna kommer det spanska trafikverket (DGT) att installera fyra nya radarapparater på Málagaprovinsens vägar i ett försök att minska hastigheten och sänka olycksfrekvensen på vissa sträckor. Det blir alltså fyra radarapparater som läggs till de 23 fasta… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

La Sueca hälsar välkommen till En Sueco oktober 2024

Vi måste lära oss att leva i nuet. Jag upplever att många går miste om livet som de befinner sig i just nu, för att de antingen lever i det förflutna eller i framtiden. Det förflutna har varit, det ska vi lära av – både sådant som har varit bra och sådant som har varit […]

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.