Shoptalk januari 2014
mas movil shoptalk
 
Másmóvil lanserar nya spännande mobil- och internetlösningar
Den skandinaviska mobiloperatören Másmóvil ligger alltid i framkant med innovativa lösningar som gynnar de skandinaviska kunderna. Med en skandinavisk kundserviceavdelning kan Másmóvil alltid erbjuda en personlig kundservice. Därför har Másmóvil som den enda mobiltelefonoperatören på den spanska marknaden kundtjänst på sex olika språk, inklusive de skandinaviska. Kunderna kan antingen skriva till Másmóvils kundserviceavdeling på: hola@masmovil.es eller ringa: 1473/2373. Den skandinaviska kundserviceavdelningen har öppet måndag till lördag mellan kl. 9.00 – 17.00.
Även inom utbudet av nya mobil- och internetlösningar är Másmóvil alltid med bland de marknadsledande. Kunder som bara spenderar ett par månader om året i Spanien kan pausa deras telefonlinje/simkort i upp till nio månader om året. Det är helt gratis och kan beställas genom att skicka ett e-mail till: hola@masmovil.es
Másmóvil har just lanserat en spännande internetnyhet med namnet ”10 BG Pay-as-you-go Internet bundle”, som passar kunder som vill prata med familj och vänner över Skype, titta på tv eller använda Spotify. Denna internetlösning är speciellt framtagen för personer med en hög internetförbrukning och gäller i 30 dagar från att den aktiveras. När de 10 GB är slut sänks hastigheten, dock utan att kunden ska betala extra för det. Servicen kan förängas när 30 dagar har gått, eller när 10 GB är slut.
Läs mer på: www.masmovil.es eller kontakta en av Másmóvils återförsäljare på kusten.
 
 
Acupuncture Clinica Nerja Shoptalk ES Januar 2014
 
Välmående med Akupunktur och Medical Laser Therapi
Har du ont och är trött på läkarnas pillerrecept finns det andra behandlingsmöjligheter. Hos Acupuncture Clinic erbjuds Akupunktur och Medical Laser Therapi (MLS) behandlingar. Kliniken ägs av Anna och Erik Lundin. Anna är akupunktör. Hon är utbildad i TCM (Traditional Chinese Medicine) i Sverige och på Jiangxi universitetet i Nanchang i Kina, samt har arbetat med akupunktur i 22 år. Erik är medicinsk laserterapeut med utbildning i Medicinsk Laser Behandling (MLS) och TuiNa (kinesisk massage) från Sverige samt från Jiangxi universitetet i Nanchang i Kina. Han har arbetat med TuiNa-massage i fem år och Medicinsk Laser i tre år.
”Patienternas hälsa är viktig för oss. Vårt mål är att behandla varje patient med respekt och att personen vi behandlar känner sig hjälpt och nöjd”, säger Anna och Erik och fortsätter att berätta: ”Vi öppnade kliniken den 1 november 2013, men trots att vi haft öppet så kort tid har vi riktigt mycket att göra och vi märker att efterfrågan är stor.”
De flesta vet vad akupunktur är, behandling med nålar, färre känner till MLS. MLS är behandling med en kort- och en långvågig laser som stressar cellerna så att proteinflödet i behandlingsområdet ökar, vilket bl.a. läker smärta, artros, inflammation, bensår och sår. Dessutom halveras läkningstiden. MLS är en metod som används både inom sjukvård och på rehabiliteringscenter.
Just nu har Acupuncture Clinic riktigt bra öppningserbjudande och Anna och Erik välkomnar dig till den nya kliniken i Nerja för fri konsultation, eller för bara ett samtal. Behandlingarna kan bl.a. hjälpa vid smärta i nacke, axlar, knä, höfter, rygg, vid huvudvärk och migrän, allergi, sömnsvårigheter samt problem med mage och matsmältning. Även kosmetisk akupunktur (ansiktslyftning) och viktminsknings akupunktur.
Acupuncture Clinic, C/ Granada 17, Nerja, tel. 952 037 164, mobil: 691 95 40 53, hemsida: www.chinamedicine.eu, e-mail: info@chinamedicine.eu, facebook: Acupunture Clinic in Nerja

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.