Om förluster och vinster – Spanien ute ur VM

Om förluster och vinster – Spanien ute ur VM

FotoBetssonArtikelEnSueco
 
Nu står det klart att Spanien åkt ut ur VM. Spanien är i vanliga fall en grym fotbollsnation och vann EM 2008, VM 2010 och EM 2012. Denna gång har Spanien dock skrivit historia genom att vara den sämste regerande världsmästaren i mästerskapets historia. Frankrike försvann visserligen ur VM redan under gruppspelet redan 2002 och Italien gjorde detsamma 2010, men aldrig tidigare har den regerande världsmästaren åkt ut efter bara två matcher. Inte så roligt för spanjorerna, precis!
 
Det är inte lätt att veta varför man ibland vinner och ibland förlorar. Inom fotbollens värld handlar det naturligtvis om spelarnas form, lagets sammantagna form, motståndarnas spel, vädret och så vidare. Inom casinovärlden däremot verkar det som att det är upp till slumpen vem som vinner, men faktum är att Betsson sammanställt viss information om sina vinnare, som gör att man kan se vad som påverkar om man vinner eller förlorar. Det första man får reda på är att det är bäst att vara man, eftersom 65 % av Betssons vinnare är män och således 35 % kvinnor. Den andra informationen man får är att det är bäst att bo i Oslo, eftersom de största vinsterna delats ut där. Oslo följs av Stockholm och Helsingfors. Däremot är det inte så lyckat att bo i Mietoinen, Stenungssund eller Farstad, eftersom dessa tre städer är de med mest otur. Vilket kön man har och var man bor brukar man ju inte ändra så ofta, men det finns också påverkningsbara faktorer som ökar sannolikheten att vinna. Den som spelar på en onsdag har störst chans att vinna och på en måndag minst. Dessutom är juni den bästa månaden för vinster på Betsson och januari den sämsta. Majoriteten av alla vinster inträffar på kvällen mellan klockan 22:00 och 01:00. Spelare har vunnit mest på spelen Mega Fortune, Starburst och Gonzo’s Quest, så dessa är det riktigt bra att satsa på.
Naturligtvis garanterar det inga vinster även om man spelar Mega Fortune, Starburst eller Gonzo’s Quest på en onsdag i juni mellan 22:00 och 01:00, men det kan ju definitivt vara värt att testa om statistiken stämmer även på en själv. Eller kanske man känner för att gå mot strömmen och försöka vinna vid något annat tillfälle och på så sätt ändra på statistiken. Vem vet? Man kan ju alltid ha som mål att slå rekordet för den största vinsten någonsin på Betsson, vilket innehas av en norrman som vann hela 12 miljoner euro den 24:e september 2011.
Eller gör man som Spanien efter VM-förlusten – deppar lite grann, men tar sedan snabbt nya tag och fortsätter framåt.
Av Betsson Blogg

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.