Aguero kommer inte att gå med i Barcelona eller Real Madrid

Aguero kommer inte att gå med i Barcelona eller Real Madrid

800px-Sergio Agüero L Lionel Messi R - Switzerland vs. Argentina 29th February 2012
Foto: Wikimedia

Den som hänger med i fotbolls-VM kanske känner igen Sergio Aguero som skytten som spelar för Argentina i VM. Om du gillar att spela på VM så vet du garanterat vem det handlar om och den här skytten är också av intresse för den som satsar på Premier League eftersom han är en av Manchester Citys spelare. Att Aguero är en het potatis är solklart och det särskilt då det handlar om rykten vad gäller det lag han kommer att spela i. En hel del hade spekulerat i att han eventuellt skulle gå med i Barcelona eller Real Madrid men nu går Aguero själv ut och förnekar att detta skulle vara fallet.

 
Agueros bakgrund och framtid i Spanien

I Spanien så är fotboll nästan heligt och det är klart att det blev spännande då folk började tala om att Sergio Aguero skulle kunna komma att bli till en spansk gigant. Spaniens landslag består ju av några av världens främsta spelare vilket beror på landets goda tradition inom sporten. Aguero har ju en bakgrund i Spanien och kanske är det just att han en gång spelade för Atletico Madrid som gör att man hela tiden vill få det till att han är på gång tillbaka. Det här är nämligen ett idogt rykte som dyker upp titt som tätt.
2011 så flyttade Sergio in på Etihad Stadium där hans mål har varit att få Manchester City att ta hem viktiga titlar som Premier League och nu meddelar han att han vill bli kvar på Etihad. Vi kan alltså avskriva de envisa ryktena och återgå till bettingen baserat på att Sergio förblir en viktig skytt hos Manchester City!
 
Samma skröna varje år
Var kommer då de här ryktena ifrån? Det är verkligen något man kan fråga sig. Kom ihåg att det finns de som gärna vill röra om i grytan för att få fart på bettingen. Själv säger Aguero till den spanska radiostationen Cadena Cope att samma historia upprepar sig år efter år. I och med att han är så nöjd hos Manchester City så avfärdar han ryktet på ett glatt sätt men man kan ju tänka sig att det kanske inte känns lika lättsamt för spelare som faktiskt funderar på en flytt.
Vi som gillar att spela på VM online bör betänka hur det där med rykten och deras källor påverkar våra val. Genom att enbart lyssna på vad spelarna och officiella källor säger så kan vi undvika förvirringen som naturligtvis uppstår då folk är spiksäkra på att nyckelspelare är på väg till ett nytt lag. Man måste helt enkelt ta dessa uttalanden med en nypa salt.
 
Kan ha med betalningen att göra
Nu finns det fortfarande de som inte köper Sergios uttalande hela vägen. Om du fortfarande tror att han är intresserad av en flytt så får du hänga med i nyheter om de erbjudanden som görs. Får han ett riktigt saftigt erbjudande från ett spanskt lag så kanske han förvånar fotbollsvärlden nästa år genom att den gamla skrönan blir till sanning…
Av Bet365

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.