Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Bo Wennertorp har hjälpt svenskar med bland annat deklarationer sedan han startade revisionsbyrån Global Global Accounting & Auditing 1999.

Låt Global Accounting deklarera din uthyresinkomst i januari

Är du icke resident och äger bostad i Spanien som du hyr ut? Då är det dags att deklarera uthyresinkomsten av denna nu i januari!
När det gäller uthyrning av bostad är hyresintäkten alltid skattepliktig och i princip spelar det ingen roll om du som fastighetsägare är resident eller inte, inkomsten är ändå skattepliktig i Spanien. För många finns det många frågetecken kring hur detta ska göras, vilka blanketter som ska användas och så kan det kännas överväldigande att det dessutom ska göras på spanska.
Men det finns hjälp att få!
 
Global Accounting & Auditing är en svenskägd spansk revisionsbyrå (många i personalen talar även engelska) i Marbella som startades av Bo Wennertorp 1999. Deras tjänster vänder sig till båge privatpersoner och företag, och de kan hjälpa dig med: löpande redovisning, deklarationer för privatpersoner och företag, fastighetsköp och försäljningar, rådgivning om flytt till och från Spanien, residencia och ansökan om NIE-nummer samt skatte- och pensionsfrågor.
Samtliga medarbetare hos välrenommerade Gobal Accounting & Auditing är ekonomiutbildade i Sverige eller i Spanien för att behärska både svensk och spansk bokföring, bokslutsregler samt skatte- och deklarationsfrågor, och det är med just deras samlade kompetens och mångåriga erfarenhet som de framgångsrikt hjälper sina kunder tillrätta i Spanien.
 
Global Accounting & Auditing hittar du på Avd. Ricardo Soriano 22 i centrala Marbella / +34 952 828 252 / www.globalaccounting.es

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco