Designas största återförsäljare kommer til Costa del Sol

Designas största återförsäljare kommer til Costa del Sol

Det är en stolt och glad Johnny Thomsen som den 1 februaro slår upp dörrarna till köksbutiken Designa, som kommer att öppna som en shop-in-shop hos Loft & Roomers butik på Mijasvägen.
”Det är mycket fördelaktigt att komma in på en plats där det redan finns en etablerad kundgrupp som har sitt vardagsliv här”, säger Johnny, som normalt driver Designa-butiken i Ålborg. Den butiken vann förövrigt företagarpriset 2017 och Årets Butik 2018 bland Designa-butikerna. Johnnys hustru, Janne Thomsen, är bokföringsansvarig för butiken i Ålborg och kommer också att fungera som en del av butiken på Costa del Sol.
”Jag har arbetat inom köksbranschen sedan 2004 och har även drivit butiken självständigt i Ålborg sedan 2012. Det var egentligen meningen att vi skulle till Costa del Sol för att ta det lite lugnare men så såg vi att det fanns en lucka på marknaden för några som oss. När vi upptäckte det var det svårt att inte slå till när möjliheten att öppna en shop-in-shop hos Loft & Roomes uppstod”, säger Johnny Thomsen, som också satsar stort på företagsmarknaden, då han känner att det finns ett behov av en seriös köksleverantör.

 
Om man inte redan i förväg känner till Designa-köken finns det en god orsak till att bekanta sig med dem. Det är nämligen hos Designa som du hittar totallösningar för kök, bad och garderober i snygg, skandinavisk design. ”Totallösningar” innebär att du får installation, montering m.m. med på köpet, så att du inte behöver göra det själv.
”Vi har ett eget lager här på Costa del Sol vilket gör att vi har extremt korta leveranstider. Är du en sådan person som föredrar att själv sätta ihop och montera ditt kök själv, ja, då kan vi naturligtvis erbjuda även denna möjlighet. Om det är så kan du bara hämta dina varor på lagret till ett pris som gott och väl kan slå IKEA-priser”, ler Johnny, som är nöjd med att redan ha fått in de första beställningarna.
 
Så går du i kökstankar eller funderar du på ett nytt badrum eller en ny garderob, titta då förbi Designa när de öppnar sin nya butik den 1 februari hos Loft & Roomers-butiken på Mijasvägen. Som öppningserbjudande har de nämligen mycket bra rabatter på beställningar som görs innan den 28 februari, men leverans och montering kan avtalas att det ska ske vid senare tidpunkt.
 
Öppettider: mån-fre. kl. 10-19, lör. 10-14.
+34 645 208 990 ● +45 5355 0439 ● jt@designa-spain.com ● www.designa.dk

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.