Vad gömmer sig inåt landet, bakom kusten? Finns det någonting att se över huvud taget? Ja, det finns fler spännande platsen än de flesta kan föreställa sig och om du vill uppleva natur, stå på bergstoppar med branta stup eller bara besöka en okänd liten by så kan du få inspiration i Else Byskovs tre utflykts- och vandringsböcker: Fod på Andalusien, Fod på Andalusien 2 och Fod på Andalusien 3.
Den första av böckerna har 40 olika utflyktsförslag i hela Andalusien medan Fod 2 koncentrerar sig på trakterna öster om Málaga och Fod 3 på trakterna väster om Málaga.

 
Alla tre böcker är skrivna på danska, dock lätt danska så att även svenskar förstår. Men den första boken, Fod på Andalusien, finns även på både engelska (On Foot in Andalucía) och tyska (Zu Fuss in Andalusien).
 
Böckerna är perfekta julklappstips för dem som besöker Andalusien och som gärna vill uppleva annat och mer än strand och sol.
 
Böckerna kan köpas hos Annis Vitalshop i Los Boliches (på torget) samt på: www.saxo.com
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.