En tonåring med ny look!

En tonåring med ny look!

Den 15 januari för 14 år sedan öppnade Tonny Marchmann sin butik Nordic Muebles på feriaplatsen i Fuengirola. Trädgårdsmöbler var huvudtemat. I butiken fanns även en del dekoration men möbler till trädgård och terrass var det som stod i fokus de första åren. Så småningom började köksdelen ta mer plats, sedan blev det också mer dekoration och brukskonst och nu, 14 år senare, är det kök, garderober, bad, renoveringsarbeten och totallösningar som utgör Nordic Muebles arbetsområden.

 
Nordic Muebles står i dag bakom flera renoveringar och ombyggnationer från A-Ö, där allt bytts ut. Det börjar normalt med antingen köket eller badrummet, men det är inte ovanligt att det sedan sträcker sig till andra rum i huset med golv, fönster samt till och med utbyggnader. I denna process står de för alla delar såsom el-arbete, luftkonditionering, snickarjobb, murning m.m.
 
Butiken har fått sig en ansiktslyftning – nya kök har monterats och de sista trädgårdsmöblerna har sålts. Den nya, modernare looken speglas även i Nordic Muebles nya logo, som är mer strömlinjeformad och enkel, helt enligt tidens anda.
Nordic Muebles har blivit en trendsättare samt ett inspirationsgivande center för design, inredning och livsstil.
 
Det centrala här är köken och när du besöker Nordic Muebles kommer du att se snygga detaljer, väl valda och utmärkta lösningar samt saker som passar ditt hem och ditt kök.
Trädgårdsmöbler går dock fortfarande att köpas via beställning hos Tonny Marchmann och hans team. Teamet består av: Jan Baastrup, Conny Boa och Lisbeth Haslund. Utöver dessa finns det tre monterings- och renoveringsteam, samt medarbetare i Nordic Muebles egen snickarverkstad.
 
Nordic Muebles började med egenproduktion av kök redan 2008 och deras grundstenar är fortfarande professionellt hantverk och kvalitetskök.
 
Nordic Muebles hittar du på feriapladsen i Fuengirola. Tel. +34 951 260 360
www.nordicmuebles.com
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.