AHN Golf – Februari 2021

AHN Golf - Februari 2021

Lägre Greenfee med AHN:s medlemskort

AHN:s ordförande Eckhardt Metzner berättar, att AHN för år 2021 har utökat antal banor med vilka vi har avtalat riktigt bra priser. Vi kan alltså gratulera er, som vill spela på de populäraste banorna i Málaga/Mijas och Marbella området, antingen tillsammans med oss i våra organiserade tävlingar, eller boka själva med medlemskortets fördelar.

Den senaste banan som vi har förhandlat fram nya rabatter med är Santa Clara Golf i Marbella, informerar Eckhardt. Som AHN-medlem spelar du för 65 euro i högsäsong och 53 euro under lågsäsong (ordinarie 120 euro respektive 80 euro) och betalar 10 euro för delad buggy. Priserna gäller vid uppvisande av AHN medlemskort.

Gå in på vår hemsida och se våra förmånliga medlemspriser och villkor. Där kan ni hitta flera golfklubbar utmed kusten med bra villkor, och mycket mera information kring vårt bokningssystem

www.ahn-fuengirola.net/

Andra medlemsförmåner

Se utförlig information på vår hemsida vad gäller medlemskap och medlemsförmåner etc,

www.ahn-fuengirola.net/benefits

Vi spelar säker golf

Under uppehållet med AHN-golfen har medlemmarna fortsatt spela i privata konstellationer, bland annat på Río Real och Calanova på självaste Nyårsafton.

Härligt gäng på Río Real – 15 januari.

Medlemskap för år 2021

Glöm inte att lösa medlemsavgiften!

Golfklubbarna accepterar medlemskortet för 2020 februari ut, men sedan krävs ett förnyat medlemskap.

30€

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.