Consulting Johansson & Gómez vägleder dig genom den spanska byråkratin

Consulting Johansson & Gómez vägleder dig genom den spanska byråkratin

Den svenska firman Consulting Johansson & Gómez, som ligger i hjärtat av Fuengirola, är en pålitlig partner när du ska navigera genom den spanska byråkratin. Tillsammans har ägarna Helena Johansson och Juan Gómez mer än 30 års erfarenhet av branschen och tack vare lång och gedigen erfarenhet förstår man hos Consulting Johansson & Gómez de utmaningar och möjligheter som svenskar på Costa del Sol står inför när det kommer till juridiska och administrativa ärenden.

”Vi brinner för att underlätta din vardag och göra det spanska systemet mer tillgängligt och förståeligt för dig. Oavsett om du ska köpa eller sälja en bostad, hantera arv eller skriva testamente, skaffa NIE-nummer, deklarera eller importera en bil, är vi här för att guida dig genom varje steg på vägen”, hälsar teamet hos Consulting Johansson & Gómez.

Teamet består av administrativa experter som kombinerar lokal expertis med mycket god förståelse för svenskars behov. Man är väl insatta i det spanska systemet, lag och rätt, och har en beprövad framgångshistoria av att effektivt hantera olika ärenden för sina kunder. Med Consulting Johansson & Gómez vid din sida kan du känna dig trygg: ”Vi förstår att varje kund är unik och att varje situation kräver skräddarsydda lösningar. Hos oss är ingen fråga för stor eller för liten – vi ger dig personlig service effektivt och professionellt. Med oss vid din sida kan du fokusera på att njuta av ditt liv i Spanien samtidigt som vi tar hand om det administrativa.”

Consulting Johansson & Gómez vägleder dig genom den spanska byråkratin på ett enkelt sätt.

Consulting Johansson & Gómez S.L

Calle Maestra Ángel Aspiazu 1, Local 1

29640 Fuengirola

Tel: +34 952 58 57 81

E-mail: info@consultingjg.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.