PropEye – en fullservicefirma för fastighetsadministration

PropEye – en fullservicefirma för fastighetsadministration

Idéen bakom PropEye föddes för nio år sedan. Boris Nedell kände många som hade semesterbostad på Costa del Sol och som letade efter en pålitlig firma för fastighetsadministration. Många han talade med var oroliga för säkerheten och underhållet av deras fastigheter, men de hade svårt att hitta ett lokalt företag som de kände att de kunde lita på.

Hos PropEye vet man att nyckelhållning och fastighetsadministration är viktiga uppgifter. Man vet också att det för kunden handlar om förtroende när det kommer till att välja vilket företag man ska ge tillgång till sin fastighet dygnet runt.

Boris Nedell, personen bakom PropEye fastighetsadministrationsfirma.

PropEyes professionella, flerspråkiga team har en total erfarenhet av mer än 15 år när det kommer till fastighetsadministration och underhåll. Som kund hos PropEye behöver man inte vara orolig när det kommer till att lösa eventuella problem som kan uppstå såsom vattenskador, elfel, A/C-problem och annat, sådant löser PropEye.

PropEyes värdefulla erfarenhet och kunskap spelar en stor roll för deras högt respekterade rykte på Costa del Sol. Som en fullservice-fastighetsadministrationsfirma erbjuder PropEye kompletta tjänster som nyckelöverlämning, mottagning (in- och utcheckning av hyresgäster), inventariedokumentation, städning efter hyresgäster och så har de ett brett utbud av välkomstpaket.

Kontakta PropEye på tel. +34 699258563

info@prop-eye.com

www.prop-eye.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.