Mette Johansen – dressyrtränare i Jerez de la Frontera

”Man blir aldrig färdiglärd när det kommer till hästar” Många skandinaver som arbetar i södra Spanien jobbar med fastigheter eller juridik, har eget företag eller är digitala nomader. Så att träffa en professionell skandinavisk hästtränare i Jerez de la Frontera… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Nerja och Almuñécar är pensionärernas paradis

En ny analys utser Nerja och Almuñécar till de mest populära städerna i södra Spanien bland äldre. Det är portalen movingtospain.com, som har frågat sina många användare om deras favoritstäder på Málagaprovinsens kust. Portalen är specialiserad på rådgivning till utlänningar… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Stränderna på Costa del Sol krymper

Det är sällan som Greenpeace och det spanska Miljödepartementet är överens i sina prognoser. Ser gör de dock i fallet när debatten handlar om framtiden för stränderna på Costa del Sol. I en ny rapport skriver Greenpeace att havsnivån längs… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Ytterligare en brand på kusten

I måndags eftermiddag drabbades området Nagüeles i Marbella av en naturbrand, som tack och lov förklarades som släkt under tisdagseftermiddagen. Då hade 44,9 hektar naturmark brunnit. I tisdags, vid 17-tiden utbröt dock ytterligare en naturbrand. Denna gång i Sierra Crestilla-området,… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Málaga – provinsen med högst förväntad livslängd

Málaga är den provins i Andalusien med högst förväntad livslängd enligt Andalusiens demografiska informationssystem (SIDEMA). Medellivslängden år 2023 var 83 år. Det är den högsta siffran sedan registreringen började 1975, då motsvarande siffra var 71,8 år. Den förväntade livslängden i… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Startup-onlineplattform för seniorer som vill dela bostad

Enligt det spanska statistiska institutet (INE) har Spanien nästan 5 miljoner singelhushåll. Hälften av dessa utgörs av personer över 65 år. Med grund i detta tar nu det nya startupföretaget Hagamos Hogar en lösning för äldre som vill dela bostad.… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.