Marbella förbättra sina medborgartjänster

Just nu pågår det en betydande omstrukturering i Marbella. Kommunen kommer nu att börja använda hela sin stora fastighet i på Calle Alonso de Bazán i centrum. Avdelningen för stadsplanering ska nämligen utvidgas och så ska det startas en ny… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Ny stor park byggs i Rincón de la Victoria

På 90 000 kvadratmeter och med en budget på 4,7 miljoner euro ska kommunfullmäktige i Rincón de la Victoria nu slå slag i saken med planerna på att skapa ett nytt och stort parkområde i staden. Det är ett gammalt… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Anmälan öppen – padelturnering till förmån för Cudeca

Den 28 och 29 september står Mijas värd för den första upplagan av padelturneringen ”Todos con Cudeca” (Alla med Cudeca). Padelturneringen, som är en välgörenhetsturnering helt till förmån för Cudeca, kommer att hållas på padelklubben Raquetas Mijas, som har tio… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Ska vi ta tåget till Estepona?

Alla är överens – men ingen har en lösning. Det är facit av sommarens så kallade ”historiska möte” på Costa del Sol. För första gången någonsin samlades det spanska transportministeriet, Junta de Andalucía, Málagas provinsstyrelse och borgmästarna från alla kommuner… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Missa inte byfesterna i oktober!

Hösten är den tid på året när några av de bästa och populäraste festerna firas i byarna i södra Spanien. Grödorna har skördats, djuren har slaktats, druvorna har pressats och vildsvampen börjar titta fram. Vad annat kan man då göra… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Marrakech – en av de finaste städerna i Marocko

Marrakech är en av de finaste städerna i Marocko och avståndet till Málaga är närmare än från Málaga och Barcelona, så det är inte speciellt långt bort. Staden kan besökas under en långhelg och den är verkligen värd ett besök,… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Historiska byggnader – Málagas katedral

Byggd efter och ovanpå 800 års muslims ockupation Arbetet på Málagas katedral pågick i över tre århundraden och trots det blev den ändå inte färdig. Trots att flera hundra år har passerat sedan dess har man inte återupptagit arbetet och… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Svarttaxi med passagerare körde 220 km/h polisjakt

I över 200 km/h, med släckta lyktor och med passagerare ombord, så körde enligt uppgift en obehörig taxichaufför när denne försökte fly med lokalpolisen hack i häl från Málagas flygplats till Fuengirola. Det hela började runt kl. 02.00 i torsdags,… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Restaurangkällare omgjord till Airbnb i Benalmádena

Enligt de nya reglerna ska turistbostäder bland annat ha en separat ingång, vilket stadsbyggnadsmyndigheten menar att 80 procent av de turistbostäder som finns registrerade i Málagaprovinsen sedan februari inte lever upp till. Och trots de nya reglerna fortsätter Airbnb att… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.