Bra siffror trots stigande arbetslöshet

Arbetslösheten ökade i september, men inte i den takt som man hade befarat. Mer exakt så ökade arbetslösheten i slutet av september med 1 290 arbetslösa. Detta innebär att totalt 117 632 personer i Málaga, fördelade över hela provinsen, just nu befinner… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Stor oro för West Nile-viruset på Costa del Sol

Nu börjar det bli allvar. Det fruktade West Nile-viruset – även kallat West Nile-feber – har nått att sprida sig över hela Málagaprovinsen och drabbar både människor och djur. Flera invånare har under de senaste veckorna lagts in på sjukhus… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Dags att fira stor feria i Fuengirola

I Fuengirola firar man varje år stadens skyddshelgon med Feria del Rosario, och nu är det dags igen, och den firas 6–12 oktober. Detta är en av de viktigaste feriorna i Andalusien och den bjuder på spansk kultur för hela… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Tv-serie söker ”eleganta” statister

Efter en månads filmande av Netflix-produktioner i hela Andalusien söker nu ytterligare ett produktionsbolag efter statister påCosta del Sol. Den här gången är det för en än så länge okänd Amazon Prime serie som ska spelas in i Marbella. Produktionsjätten… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Inga vattenavbrott i Andalusien i vinter

Trots bristen på vatten visar inte Junta de Andalucías prognoser några avbrott i vattenförsörjningen i vinter. Uttalandet kom här om dagen från Ramón Fernández-Pacheco, som är minister för jordbruk, fiske, vatten och landsbygdsutveckling i regionalregeringen, och som även sa att… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Svenska kyrkan Costa del Sol firar 50-årsjubileum!

Nu är det dags för stor fest! Svenska kyrkan på Costa del Sol firar nämligen 50-årsjubileum nu i oktober, och det blir ett stort firande i tre dagar.  Firandet startar fredagen den 25 oktober med jubileumsmiddag kl. 18.00. På lördagen den 26 oktober är det aktiviteter för stora och små på kyrkans terrass hela eftermiddagen […]

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.