Alla Hjärtans Dag på Resturante Trefpunt

Alla Hjärtans Dag på Resturante Trefpunt

I 20-års tid har det holländska paret Marjolein och Kees hälsat gäster välkomna till den mysiga restaurangen på strandpromenaden i Fuengirola. Restaurangen, som ligger i höjd med pesetasmyntet, bara några meter från den Skandinaviska Turistkyrkan, passar lika bra för kaffe som för lunch eller middag, liksom att hit är du lika välkommen ensam, med din partner och vänner eller med hela familjen, för här tas det även hänsyn till de små, som har en egen lekhörna.

 
Nyligen har restaurangens terrass, med utsikt över stranden och Medelhavet, fått ett rejält lyft med ny altan och glasgardiner, som lätt dras undan för en svalkande fläkt när solen värmer, liksom att de kan stängas för att hålla värmen, nu under svalare februaridagar.
 
”Och just i februari firar vi ju en alldeles speciell dag, nämligen Alla Hjärtans Dag!”, säger Marjolein, som tar hand om gästerna i restaurangen medan maken Kees står i köket, och hon fortsätter: ”För att hylla kärleken har vi den 14 februari en speciell meny för 25 euro per person. Denna börjar med ett glas bubbel varefter det serveras en förrätt för två; välj mellan volauvent med kyckling curry, räkor, chevré med honung eller melonsoppa. Till huvudrätt är alternativen fin irländsk filé med Paté a la Rossini eller laxforell med en baconkrämsås med sting. Och allting rundas av med en choklad coulant alternativt en crepe suzette, naturligtvis för två.”
 
Övriga dagar har restaurang en mycket populär meny med både enklare smårätter samt mättande huvudrätter, och följ Trefpunt på Facebook eller håll ett öga på deras hemsida för att hålla dig uppdaterad kring veckans specialiteter.
 
Restaurante Trefpunt ligger på Paseo Marítimo 80, Fuengirola
Bordsbokning: 952 58 34 76
Facebook: Trefpunt Fuengirola
Webb: www.trefpuntfuengirola.es
Av Sara Laine, sara@norrbom.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.