Årets stora BOSTADSSPECIAL

Årets stora BOSTADSSPECIAL

Återigen visar statistiken att den spanska bostadsmarknaden är superhet. Siffror visar att det såldes hela 265 000 fastigheter i landet under de första sex månaderna 2017, vilket motsvarar en försäljningsökning på 15,5 procent på årsbasis, jämfört med året innan*, och statistiken visar dessutom att i mitten av 2017 var hela 6 procent av de totala köparna svenskar**. I tillägg till detta visar en prognos från landets näst största bank, BBVA, att den totala bostadsförsäljningen 2017 uppskattas uppgå till över 500 000 sålda fastigheter.
 
Tydligare än så kan det inte bli!
Detta är någonting som En Sueco nu tar fasta på med en stort Bostadsspecial i magasinets marsnummer 2018. I denna Bostadsspecial har Du nu möjlighet att nå ut till alla köplystna svenskar som drömmer om ett hem i solen.
En Suecos Bostadsspecial mars 2018 kommer naturligtvis att levereras till våra läsare i tryckt format integrerat i magasinet samt via våra onlineplattformar som En Suecos digitalversion, den dynamiska webbplatsen samt via ny- hetsmail samt Facebook, och den kommer naturligtvis att finnas tillgänglig i ett nedladdningsvänligt format.
 

Missa inte denna chans att som annonsör nå ut med ditt budskap till svenskar med intresse i Spanien redan innan de kommer hit till Costa del Sol.
Sprid ditt budskap till En Suecos läsare, både i tryck och online!

 
*enligt spanska Notarieföreningen. **enligt uppgifter från Registradores.
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.