Troll Ski – din skidskola i Sierra Nevada

Troll Ski – din skidskola i Sierra Nevada

Fortfarande är Sierra Nevadas backar vita av snö och fortfarande finns det gott om tillfällen att ge sig ut på skidor i Europas sydligaste skidort, bara två timmar från Costa del Sol. Känner du dig osäker på skidorna eller vill finslipa din teknik, eller har du barn och vill att de lär sig stå säkert i backarna, är ett bra tips att du kontaktar skidskolan Troll Ski.
”Vi på Troll Ski är glada att kunna erbjuda skidundervisning samt tillrättaläggning till skandinaver på norsk-svenska och norsk-danska. Själv har jag 15 säsongers erfarenhet som instruktör i Sierra Nevada, varav jag drivit Troll Ski under de senaste fyra. Hos Troll Ski får du snabb utveckling på ett både tryggt och roligt sätt”, säger Kjetil Saeve, som alltså är grundaren till Troll Ski och som i dag samarbetar med flera certifierade skidinstruktörer.

 
Skidundervisning hos Troll Ski kan fås på alla nivåer – från nybörjare till expert, i flera stilar – som slalom, telemark, snowboard och randonnée, och alla åldrar är välkomna, liksom att undervisningen kan anpassas efter dina behov samt om du vill ha privatlektioner eller kommer i grupp.
 
Och behöver du hyra skidutrustning samarbetar Troll Ski med Jose Luis Saez Skiduthyrning – en familjedriven butik med toppkvalitet på all sin utrustning, centralt beläget med mycket bra service.
 
För mer information om Troll Ski, som även i år är ambassadörer för DPS Skies, se den nya hemsidan: www.trollski.com, där du även kan boka dina skidlektioner.
Kontakt: tel. +34 688 918 773 eller e-mail här.
Se även facebook: Troll Ski Sierra Nevada
Av Troll Ski

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.