Sov gott om natten – bli glad om dagen

Sov gott om natten – bli glad om dagen

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Vi vet alla hur viktig en god nattsömn är för vårt välmående och är du en av dem som vaknar flera gånger under natten finns det hjälp att få!

Tryptonat är en blandning av aminosyran tryptofan samt flera örter och vitaminer som alla har positiv effekt på sömnproblem. Under natten ombildas tryptofan till hormonet melatonin, som även är känt som sömnhormonet. Melatonin kommer att hjälpa dig få en god, djup nattsömn och ombildas under natten till ett annat hormon, nämligen serotonin, som sägs vara ett av kroppens egna lyckohormon.
Serotonin kan inte skapas utan den viktiga ”byggstenen” tryptofan och denna aminosyra kan inte kroppen skapa själv – den måste tillföras genom kosten eller via tillskott.
Tryptonat innehåller dessutom kända örter som vänderot och passionsblomma, som hjälper dig att somna, flera olika B-vitaminer samt magnesium, som gör att du känner dig mindre trött och utmattad.
Tryptonat finns som vegetabiliska kapslar hos Vitamina.
Du hittar Vitamina i Centro Idea, längs vägen mellan Mijas Pueblo och Fuengirola. Tel. 952 58 43 13 • Mail: info@vitaminashop.eu

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco