Chloe och Friederich är holistiska behandlare som ser din kropp som en helhet och erkänner att din livsstil, ditt sinne, ditt psyke och din kropp hänger ihop! Tillsammans har de mer än 25 års erfarenhet i behandling av hormonella obalanser och kroniska sjukdomar. De är grundare av currame-metoden, Health Mentor utbildningen och Skapa naturlig (hormon) balans.

 
Läs mer på:
www.currame.com
www.facebook.com/currame/
@curra.me
eller e-maila: info@currame.com
Kosttillskott: www.currame.nordicvms.com
Tel. till Friederich: +45 272 077 23
 
Vi kan hjälpa dig att uppnå mer välbefinnande och njutning i vardagen, både i kropp och själ!
 
Oavsett vad du vill uppnå i ditt liv – om det handlar om att få bukt med eksem, tarmproblem, en ätstörning eller om du drömmer om att bli gravid, att leva mer i nuet, leva hälsosamt, känna harmoni med ditt förflutna eller förstå dina inre dialoger, så kan vi hjälpa dig att nå ditt mål! I våra behandlingar använder vi oss av laboratorietester, kostjusteringar, kosttillskott, homeopati och mycket mer.
Hur ofta tänker du över din hälsa? Tänker du ofta på hur du kan förbättra ditt hälsotillstånd? Är det över huvud taget någonting som intresserar dig?
I vår värld är allt hälsa – vi kan helt enkelt inte låta bli att säga det. För oss är hälsa allt. Om vi inte är friska – har vår goda hälsa – vem skulle vi då vara? Skulle livet vara värt att leva? Har vi över huvud taget ”råd” att inte tänka på vår hälsa?
 
De flesta människor har en anhörig som lider av en kronisk sjukdom och vi alla känner tyvärr någon som har eller har haft cancer. Är det bara någonting som händer som taget ur luften? Har man bara otur om man blir sjuk? I vår värld är svaret nej – vi har så mycket kraft i eget liv och kan därför ofta också vända på myntet – om vi ger kroppen rätt hjälp!
Först: Vad är hälsa för dig?
För oss är det: Livskraft, glädje, lycka, vitalitet, styrka, kraft m.m.
Känner du att du har livskraft, glädje, lycka, vitalitet, styrka och kraft i ditt liv och i din kropp? Eller kunde det vara bättre? – Du kanske tycker att du hade mycket mer av det innan du fick barn? Och kanske är svaret bara ett NEJ – så läs vidare!
 
Det kan finnas många orsaker bakom att din livskraft, glädje, lycka, vitalitet, styrka och kraften i din kropp och i ditt liv försvunnit. Det första vi måste erkänna för oss själva är att livet inte alltid är en dans på rosor – vi får några knuffar längs vägen och det kan verkligen påverka kropp och själ.
Och så är det ju det med mat – vi är verkligen vad vi äter. Och än mer vad vi tar upp. Vi behöver vår mat – för i vår mat (och dryck) finns det näringsämnen som bygger upp oss.
Varje dag skapas det nya celler i din kropp och denna process kan gå riktigt bra om du har rätt byggmaterial. Men är du en av dem som äter mer mat från en fabrik i stället för den som kommer direkt från jorden – ja, då är det dessvärre rätt begränsat med hur många ordentliga byggstenar du erbjuder din kropp. Och resultatet – ja, det känner du själv.
Det finns mycket att säga om detox – och vi gillar det skarpt! Det är nämligen så att din kropps utrensningsorgan överarbetar – de är skapade för miljoner år sedan och omgivningarna som vi lever i verkligen förändrats under åren.
Din lever är nog det viktigaste av dina många utrensningsorgan – helt enkelt för att den lagrar livsviktiga näringsämnen, den rensar bort kroppens självskapade slaggprodukter, den eliminerar använda hormoner och ser till att filtrera bort utifrån kommande slaggprodukter och giftämnen, innan de gör för stor skada i din kropp.
För att allt detta ska ske så krävs det bra byggmaterial. Byggmaterial som du bara kan få genom ekologiska grönsaker! I våra grönsaker, speciellt de gröna, hittar du starka antioxidanter, som fungerar som hjälpmedel för din kropp och speciellt för din lever – så utan dem sker det alltså bara en liten avgiftning av kroppen.
Har du brist på dessa byggstenar kommer dina symptom snart bli: trötthet, energibrist, tarmproblem, eksem, huvudvärk, bindvävssmärtor, apelsinhud och fetma. Dessa antioxidanter är också livsviktiga i när det kommer till att skydda celler och bekämpa fria radikaler och cancer.
 
Vill du göra det lilla extra för din kropp? Boka en hälsokonsultation med Friederich. Denna kan hållas antingen i Centro Sanum eller hemma hos dig.
Varje månad har Friederich dessutom en gratisdag, då du kan komma in till Centro Sanum och fråga honom om tips och råd, gratis.
Kom ihåg, du kan köpa dina kosttillskott via vår hemsida.
 
På återseende!
Chloe N. Bjoerk & Friederich Damore Bruun
Av Friederich Damore Bruun & Chloe N. Bjoerk – Holistic Nature Doctors, författare, utbildningsledare och Master Health Mentorer

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.