Chloe och Friederich är holistiska behandlare som ser din kropp som en helhet och erkänner att din livsstil, ditt sinne, ditt psyke och din kropp hänger ihop! Tillsammans har de mer än 25 års erfarenhet i behandling av hormonella obalanser och kroniska sjukdomar. De är grundare av currame-metoden, Health Mentor utbildningen och Skapa naturlig (hormon) balans.

Över 30 procent av svenskarna lider av allergi. Visst är det mycket! Kanske är ditt barn eller du själv en av dem?
 
Det är inte roligt!
 
Vi vill här ge dig några tips som du kan börja implementera i vardagen, vilket kanske kan få det att lätta lite när pollenperioden nu är här.
 
Vi har skrivit det många gånger förr och det finns en riktigt bra orsak till det; se till att äta massor av grönsaker. Grönsaker är fantastiska och din kropp behöver dem. Gör det eventuellt till en regel att dricka ett stort glas färskpressad grönsaksjuice varje dag, eller att tre av dina måltider innehåller grönsaker.
 
Få C-vitamin tre gånger dagligen. C-vitamin är en stark antioxidant som har antihistamineffekt och som stöttar ditt immunförsvar samt tarmen. Väger du 70 kg ska du ta 5-6 gram om dagen. Du ska multiplicera din vikt med 0,075 så får du fram den mängd C-vitamin i gram som du ska ha dagligen. Kom ihåg att trappa upp, fördela det över dagen och alltså inte ta det som en depåtablett. Upplever du luft i magen eller diarré är det bara ett tecken på att du har fått för mycket C-vitamin.
 
Din tarm har också behov av att bli stöttad. Visste du att 75 procent av ditt immunförsvar finns i tarmen? Stärk din tarm med tarmflora varje dag och stärk på så sätt ditt immunförsvar. En tarmflorakapsel ska innehålla minst fem olika probiotika och över fem miljarder av dem. Hos Currame har vi skapat vår egen. Utöver det ska du ha massor av Omega-3 varje dag, gärna ca 3-4 gånger. Omega-3 har den fantastiska effekten att den hjälper kroppen med att rensa ut inflammation. Vi rekommenderar Nordic Naturals.
 
Är du som oss, att du inte tycker om kemisk medicin? Då har vi några bra alternativ och någonting som du kan stötta med.
 
Oculoheel är fantastiska ögondroppar som du kan köpa i din lokala hälsokostbutik. Det är homeopatiska droppar som stöttar dina slemhinnor i ögonen och som hjälper vid akuta symptom.
 
Lufeel finns som sugtabletter samt nässpray och är speciellt gjorda för dig med allergi. Även dessa köper du i hälsokosten. Ta gärna en tablett som du låter smälta under tungan varje halvtimme vid akut behov, och som förebyggande fyra tabletter om dagen. Nässprayen använder du vid behov. Samma dosering till barn.
 

Våra bästa tips

Homeopati är en fantastisk hjälp i just denna situation. Via homeopati kan du gå in och stötta kroppens processer och på så sätt boosta immunförsvar och slemhinnor. Det är en av orsakerna till att jag har så bra resultat vid behandling av allergi.
 
Vill du beställa en homeopatisk ampullkur sammansatt efter just dina behov och din kropp? Skicka oss då ett e-mail eller ring till Frederich (även whatsapp).
 
Hos CurraMe arbetar vi med helheten, kosttillskott, kost och laboratorietester.
 
Boka Friederich för en hälsokonsultation som görs hos Centro Sanum eller hemma hos dig: friederich@currame.com.
 
Varje månad har Friederich en gratisdag då du kan komma till Centro Sanum i Centro Idea och fråga om tips gratis. Nästa datum är 20 juni kl. 15.00-15.30, 18 juli kl. 15.00-15.30 och 16 augusti kl. 15.00-15.30.
 
På återseende!
– Chloe & Friederich
 
Har du frågor är du alltid välkommen att ställa dem till oss via e-mail, vår hemsida eller på instagram.
 
Läs mer på:
www.currame.com
www.facebook.com/currame/
instagram: @curra.me.
@curra.me
eller e-maila: info@currame.com
Kosttillskott: www.currame.nordicvms.com
Tel. till Friederich: +45 272 077 23
Av Friederich Damore Bruun & Chloe N. Bjoerk – Holistic Nature Doctors, författare, utbildningsledare och Master Health Mentorer

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.